KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
Zoom ind før du kan vælge skoler m.m.
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Morildvej 309, Morild
9830 Tårs

Sag:17285
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 1.245.000
Anvendelsesudgift
kr. 20.950
Arealer m.m.
Boligareal
232 m2
Bebygget areal
212 m2
Grundareal
3.945 m2
Andet
Opførelsesår
1900
Liggetid
526
Kvadratmeterpris
kr. 5.366
Prisændring
-%
Energimærke
D
Oprettet
07-01-2021
Opdateret
17-06-2022

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Ejendommen er gennemgribende restaureret i 1998 og der er løbende siden dengang, foretaget forbedringer og forskellige tiltag.

Ejendommen har hvidmalet murværk og eternittag, der er kvist mod syd.

Indeholdende stor stue med parketgulv, karnabvindue og flot trælisteloft, stort køkken-alrum med udgang til dejlig sydvendt terrasse omgivet af muret læmur samt haven, lille forgang, baggang, badeværelse med bruseniche og skabsarrangement, 1 værelse, entre med klinkegulv og god trappe til 1. sal, hvor der er stor stue med flot udsigt mod syd over landskabet, soveværelse, 2 værelser.

Det bemærkes, at værelset i stueplan er indrettet i del af tidligere hobbyrum/baggang som ialt er på 32 kvm. og ikke medregnet i boligarealet.

Der er gulvvarme i alle klinkegulvene i stueplan.

Fra baggangen er der udgang til dobbeltgarage på 57 kvm. med 2 stk. letmetalporte med elhejs og med nyere pillefyr, med 1400 liter pilletank.

Seperat beliggende isoleret udhus på 57 kvm. beklædt med træ og med eternittag. Der er varmeinstallation i dette udhus som sælger tidligere har drevet virksomhed fra. Indeholdende stort kontor og tilstødende depotrum.

Byvand. Off. kloak.

Ejendommen er højt beliggende og har stor have, der skråner ned mod syd. Der er stor grusbelagt holdeplads mod nord og foran garagerne. Grunden er omkranset af træer og buske og ejendommen er således meget ugeneret beliggende og alligevel med god udsigt over landskaberne mod syd.

Rummelig ejendom med god mulighed for også at drive liberalt erhverv fra ejendommen.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18