KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Lindevej 12
9574 Bælum

Sag:AS29
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 725.000
Arealer m.m.
Boligareal
80 m2
Bebygget areal
80 m2
Grundareal
779 m2
Garageareal
34 m2
Andet
Opførelsesår
1921
Liggetid
65
Kvadratmeterpris
kr. 9.062
Energimærke
D
Oprettet
29-06-2020
Opdateret
03-09-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Wauw ? på Lindevej 12 bliver alle kriterierne fra ønskelisten opfyldt, både på boligfronten, men også hvad angår den formidable beliggenhed her i det nordjyske lokalsamfund Bælum; en fantastisk by, hvor alt spiller og er i harmoni. Dertil kan I glæde jer til unikke naturoplevelser med både Lille Vildmose, Rebild Bakker, Rold Skov og Kattegat i overskuelig køreafstand fra jeres nye hjem.

På adressen venter jer en sand villaperle, som præsenterer sig utrolig flot og fuldkommen nyrenoveret fra A til Z.

Ikke nok med, at de ydre kvaliteter går op i en højere enhed med stilfulde tilvalg på indretningsfronten, så er der også tale om en yderst energi- og miljøvenlig bolig, der både er forsynet med solceller på taget og en attraktiv masseovn inde i huset. Varmen er derfor utrolig billig, og i modsætning til en almindelig brændeovn kræver masseovnen næsten ingen pasning og skal heller ikke løbende fyres op i ? 10-15 kilo tørt træ afbrændes på én gang, og allerede efter 1-2 timer er der lagret så meget varme i stenmassen, at et hus på 150 kvadratmeter kan holdes varmt det næste døgn! Der er også en helt ny luft til luft varmepumpe, men sælger har endnu ikke benyttet sig af den, da masseovnen klarer arbejdet til perfektion - og så er det en utrolig billig løsning, som ikke kan gøres billigere.


Villaen er virkelig godt udført, og planløsningen byder via et lille vindfang velkommen til et skønt køkken-alrum med flotte materialevalg, en charmerende pejsestue i forskudt niveau, et pænt badeværelse med separat bruseniche, et bryggers med de fornødne maskiner samt et lyst og hyggeligt soveværelse.

Den smukke og kvalitetsbevidste villaejendom har den perfekte størrelse for jer, der er på udkig efter et godt begynderhus eller måske jer, der ønsker at skalere ned til en mindre villa med en mere overskuelig mængde plads. Ja, tilmed den enlige eller det unge par med et barn vil kunne nyde at kunne gøre dette skønne sted til fremtidens hjem.

For foruden de gode og velindrettede boligkvadratmeter får I nemlig også en 34 kvm stor garage fra år 2002 med et ekstra værelse på 16 kvm, som er isoleret og helt nyt! Dertil står det hele omkranset af en eventyrlig have, som fortjener at blive besøgt i virkeligheden ? med en stor, overdækket terrasse, en lækker solterrasse under åben himmel, en dejlig legevenlig græsplæne og masser af smukke blomsterbede og buske, som bidrager til en indbydende atmosfære.

Villaen venter på jer i Bælum, bare 35 minutters kørsel fra Aalborg. Her bliver I en del af et godt nabolag, hvor alle kan føle sig trygge, og hvor ro og børnevenligt er blandt nøgleordene. I har en god legeplads lige i nærheden, og skole, indkøb og smuk natur er ligeledes en del af jeres nye dagligdag med kort gå afstand.

Hvorfor skal I købe denne bolig? Fordi den står knivskarpt, helt nyistandsat og med billige udgifter til varme ? og så ligger den sublimt i Bælum, hvor I har alle hverdagens bekvemmeligheder lige ved hånden og den smukke natur lige omkring jer!

Har du spørgsmål eller er du klar til en fremvisning? Så kontakt os på 22 97 90 05 eller mail os på stine@minbolighandel.dk


Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL Aalborg for en uforpligtende salgsvurdering. Måske landsdelenes billigste mæglersalærer, og så er Inspiire magasin og 3D Virtuel Walk Through en del af standard foto pakken...
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18