KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
Zoom ind før du kan vælge skoler m.m.
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Hjedsbækvej 328
9541 Suldrup

Sag:95411026
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 795.000
Anvendelsesudgift
kr. 17.500
Arealer m.m.
Boligareal
140 m2
Bebygget areal
85 m2
Grundareal
149 m2
Andet
Opførelsesår
1935
Liggetid
395
Kvadratmeterpris
kr. 5.679
Prisændring
-%
Energimærke
D
Oprettet
12-09-2017
Opdateret
12-10-2018

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Rummelig og centralt beliggende byhus i Suldrup - tæt på handlemuligheder, samt fornuftig afstand til motorvejen.
Dette byhus som er fra 1935 rummer hele 140 boligkvadratmeter, samt 9 kvm. kælder. Boligen er rigtig godt indrettet, og appelerer til både yngre som ældre. Der er ingen have at vedligeholde, men derimod en gårdhave, hvor man kan sidde i ro og mag, samtidig med at boligen ligger yderst centralt.
Boligen består i stueplan af: Entre med org. trægulv. Opdelt stue hvor der idag er spisestue i den ene del og opholdsstue i den anden del. I stuerne er der ligeledes orginale trægulve, samt brændeovn hvilket er med til at supplere den ellers billige fjernvarme som er husets primære varmekilde. I forlængelse af stuerne er der et stort værelse, som idag fungerer som kontor. Køkkenet er yderst velholdt, og rummer masser af skabsplads. Det er ligeledes fra køkkenet, at der er nedgang til kælderen hvor fjernvarmen styres fra. Badeværelset i stueetagen har gulvvarme og er lyst og pænt med bl.a. bruseniche. Bryggerset indeholder både vaskemaskine og tørretumbler, og det er ligeledes fra bryggerset, at der er adgang til såvel baggård samt trappe til 1 sal.

1. sal består af en fordelingsgang, 2 gode værelser hvoraf det ene værelse har et mindre walk-in closet, samt et stort rummeligt badeværelse. På 1. sal er der i lighed med stueetagen orginale trægulve.

I gårdhaven er der et fint redskabsskur samt en carport.

Alt i alt et byhus som ikke kan ligge mere centralt, og som samtidig rummer masser af kvm. samt muligheder for den kommende ejer. Absolut et besøg værd!
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18