KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Vinkelvej 5
9520 Skørping

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Velholdt og velbeliggende gulstensvilla opført i 1961, tilbygget i 1976 - nyt eternittag og ståltagrender i 2012 - fredeligt beliggende på 611 m2 vestvendt grund med god og kort skolevej - få min. gang til banegård, indkøb og skoven.
Boligarealet udgør 115 m2 i høj stueplan, som indeholder: Entre med lyst mosaikgulv og dør til kældertrappe samt glasdør til forgang med pergogulv. Stor og lys stue med trægulve under tæpper, panellofter og glasdør til endnu en stue med hvidmalet rustikloft, hæve-/skydedøre til vestvendt altan/svalegang med fri udsigt til området og skoven mod vest. Lyst køkken fra 2004 med gaskomfur, udtræksemhætte og køle-/fryseskab. Badeværelse med indmuret kar med brus, sandfarvede fliser med motiv, lys bordplade med vask og jalousilåger i fyr.
Godt værelse. Soveværelse med skabe og udgang til den vestvendte svalegang.
78 m2 god kælder, som indeholder: Alrum/trapperum med åben fordelingsgang. Værksted/hobbyrum, vaskerum, viktualierum, 2 disponible rum - for enden af gangen dør til 32 m2 rummelig garage med dør til haven - indkørsel til garagen er fælles med nabo.
Flere vinduer i kælderen er udskiftet i 2017.
VELHOLDT OG VELBELIGGENDE - OVERKOMMELIG OG VESTVENDT HAVE - FRI UDSIGT MOD VEST!
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18