KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Vesterbygade 14, Blenstrup
9520 Skørping

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

VELBYGGET, SOLIDT, PRÆSENTABELT OG VIRKELIG RUMMELIGT - ET MULIGHEDERNES HUS!! MURERMESTERVILLA KOMBINERET MED INDUSTRIELT LOOK - opført i røde sten i 1950 - har i 2008 fået nyt tag af røde betontagsten, zinckinddækkede kviste, ståltagrender - og de fleste vinduer og døre er fra 2015 (øvrige er fra 2008) - præsentabel indkørsel til 1024 m2 flot anlagt grund med bassin og havedam - midt på hovedgaden i Blenstrup. Kun 15 minutters kørsel til det nye supersygehus!
Boligarealet er 247 m2 + ca. 35 m2 hemsestue på 2. sal og 147 m2 god, lys og anvendelig kælder - i alt 429 etagemeter.
Stueplan har rå betongulve, hvidmalede lofter og vægge, og indeholder: Stor og lys hall, 2 store stuer forbundet med en dør - fra den ene stue adgang til gammel bankboks (flere hyggelige anvendelsesmuligheder - evt. vinrum ?). Stort værelse. Toilet med terrazzogulv og hvidt sanitet. Rummelig baggang med dør og trappe til haven samt trappe til 1. sal og til kælder - fra baggang også dør til godt vaskerum/bryggers med mørk bordplade med vask og flotte skabe/skuffer i sort finér - plads til vaskemaskine og tørretumbler - fra baggang flot malet trappe til 1. sal, som udgør 100 m2, har massive bøge-parketgulve og indeholder: Åbent og flot køkken med mørk bordplade med vask og flotte skabe/skuffer i sort finér, keramisk elkommfur i stål, emhætte, integreret opvaskemaskine og køleskab - bøgparket lakeret i beton-look - hyggelig spiseplads og åbent gangareal/alrum til stor stue med 2 store kviste mod syd, soveværelse og værelse - begge med udgang til vestvendt altan. Flot badeværelse med store koksgrå skiferfliser på gulvet, hvidt sanitet - rummet er opdelt i toilet og well-værelse med fritstående hvidt kar og bruseniche. Fra alrum/gang åben beton-malet trappe til 2. sal, som udgør ca. 35 m2, og indeholder: Repos med dør til stor og lys hemsestue med loft til kip - flere tagvinduer - fritlagte hanebånd og afslebet fyrplankegulv.
Kælderen udgør 147 m2, har god loftshøjde, store vinduer over niveau, og indeholder: Baggang med adgang såvel fra udvendig trappeskakt, som fra baggang i stueplan, Disponibelt rum. Stort og lyst hobbyrum. Arbejdsrum, stor og lys gildesal/atelier med vinduesparti og dobbelt glasdør til terrasse og have mod vest. 2 depotrum.
FLOT OG GEDIGEN CHARME - VIRKELIG GOD STIL !! I ALT 429 GODE ETAGEMETER - NEM MULIGHED FOR INDRETNING AF FLERE BOLIGER - ELLER EVT. ERHVERV ...

Blenstrup er en velfungerende landsby med skole (en del af børne-ungeuniverset Kilden), integreret institution med et fantastisk uderum/legeplads, Multihus/idrætscenter, købmand, spejderhus og - ikke mindst - et godt sammenhold. Nem adgang til Aalborg/Hadsund Landevej, med kun 15 minutters kørsel til det Nye Aalborg Universitetshospital.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18