KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Vester Alle 9
9520 Skørping

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Super charmerende og flot renoveret rødstensvilla opført i 1949 med murede gesimser - har i 2010 fået nyt tag af sorte betontagsten, 3-fags vinduer med energiruder (ca. 2002) - skønt beliggende på 800 kvm. ugenert grund i attraktivt ældre villakvarter med få minutters gang til skoven - til byen og til banegården.
Boligen har flotte afslebne fyrplankegulve i alle opholdsrum, hvidmalede originale fyldningsdøre, hvidmalede lofter - boligen indeholder 152 etagemeter - heraf er 59 kvm. beboelig kælder. Høj stueplan udgør 59 kvm., som indeholder: Entre med sorte gulvfliser. Gang med flot trætrappe til 1. sal og til kælderen. Gæstetoilet med gråsorte gulvfliser og hvidt sanitet. Stor og lys stue med brændeovn og åbent til lyst køkken med mørkgrå linoleum på gulvet, gråmalede skabe, hårdtræsbordplade, keramisk elkomfur, stålemhætte, opvaskemaskine og køleskab. 1. sal udgør 34 kvm. og indeholder: åbent repos, 2 store og lyse gavlværelser, depotrum/walk-in. Kælderen udgør 59 kvm. - er i 2007 gravet ud og støbt under sokkel, drænet - isoleret og etableret gulvvarme overalt - og indeholder: Åben gang med dør til have og gårdsplads - sorte gulvfliser. Stort soveværelse (disp. rum) med hvide skabe. Depotrum med sorte gulvfliser. Stort badeværelse med grånistrede gulvfliser, bruseniche opbygget i glassten, opmuret bordarrangement med terrazzoplade med indstøbt vask - hvide skabe samt god plads til vaskesøjle. (der er forberedt til badekar).
Endvidere ca. 10 kvm. isoleret og frostfrit udhus opført i træ og med tagpap som tagbeklædning..

ABSOLUT SKØN OG HELT UGENERT HAVE MED GAMLE FRUGTTRÆER OG GODE HYGGEKROGE - CHARME OG ATMOSFÆRE - SKAL SES!
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18