KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Petersmindevej 41
9520 Skørping

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

SKØN OG VELDISPONERET EGOISTVILLA PÅ 882 M2 SYDVENDT OG UGENERT GRUND GRÆNSENDE DIREKTE OP TIL GRØNT FÆLLESAREAL OG NATUROMRÅDET PETERSMINDE - ATTRAKTIVT VILLAKVARTER MED DAGLIGE BESØG AF SKOVENS DYR - FLOT UDSIGT OG FÅ SKRIDT TIL SKOVEN, STI TIL BY, STATION OG SKOLE.
Den fuldmurede villa er opført i 2000 i rosafarvede sten med murede gesimser, rødt tegltag, bondehusvinduer, zinck-tag på sydvendt karnap og zincktagrender. Boligen har indvendigt vandskurede vægge, lyse rustiklofter, ludbehandlede fyr-plankegulve i alle opholdsrum, hvide fyldningsdøre - arealet udgør 113 m2, og indeholder: Rummelig forgang med garderobe, lysbrændte gulvfliser (gulvvarme), som fortsætter ud i godt bryggers med grå bordplade med vask, vaskemaskine og mange hvide skabe. Godt værelse. Lys og regulær stue med dobbelt glasdør til rummeligt køkken/alrum - alrummet forlænges ud i den sydvendte karnap med dobbelt glasdør til den sydvendte terrasse - her kan solen og udsigten nydes fra morgen til aften, fritstående læmur mod syd og mod vest. Fra alrum halvmur til Invita-køkken i ludbehandlet ask med grånistret laminatbordplade, keramisk elkomfur, emhætte, opvaskemaskine og integreret køleskab - i køkkennichen er gulvet belagt med kork-vinyl. Mellemgang til godt soveværelse med skabsvæg med skydelåger og terrassedør mod øst. Stort og lyst badeværelse med sort/grå gulvfliser (gulvvarme), muret bruseniche beklædt med lys-grå vægfliser - sort helstøbt granitbordplade med vask og hvide skabe.
Endvidere 37 m2 carport med redskabsrum - opført i træ med rødt tegltag.
Den perfekte egoistvilla - men her er også plads til og mulighed for tilbygning ! ET NYERE HUS MED INDBYGGET CHARME OG ATMOSFÆRE - SKAL SES!
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18