KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Maltgørervej 7
9520 Skørping

Sag:95201774
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 1.448.000
Anvendelsesudgift
kr. 17.500
Arealer m.m.
Boligareal
108 m2
Bebygget areal
122 m2
Grundareal
800 m2
Carportareal
25 m2
Garageareal
30 m2
Andet
Opførelsesår
1956
Kvadratmeterpris
kr. 13.407
Energimærke
C
Oprettet
15-12-2020
Opdateret
15-12-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Rummelig og velbeliggende rødstensvilla med eternittag - opført i 1956, senere tilbygget og skalmuret - absolut skønt beliggende på 800 kvm. grund i roligt, ældre villakvarter nær skoven og med få minutters gang til indkøb og banegård.
Boligarealet udgør 108 kvm. i høj stueplan samt 108 kvm. god og anvendelig kælder. Overdækket vestvendt balkon/terrasse byder indenfor til boligens rummelige entre/alrum med bøgeparket og brændeovn - åbent til køkken med elementer i ask/lud-finér, keramisk bordkomfur, udtræksemhætte, opvaskemaskine indbygningsovn og køle-/fryseskab. Fra entre/alrum dobbelt glasdør til rummelig og lys stue med egeparket og udgang til 14 kvm. hyggelig udestue - herfra dør til den overdækkede terrasse. Godt soveværelse med skabe og egeparket. 2 børneværelser og lyst badeværelse med lysegrå gulv- og vægfliser, hvidt sanitet og bruseniche.
Fra køkken trappe til god, lys og anvendelig kælder, som udgør 108 kvm., er isoleret i gulv og vægge, har hvidmalede vægge, hvidmalede lofter og lyse laminatgulve i de fleste rum, og indeholder: Alrum/kontor med dør og trappe til den flisebelagte gårdsplads. Disponibelt rum (værelse), stort nyindrettet hobbyrum med troldtekt-loft, bryggers/vaskerum med bordplade med vask, hvide skabe og hvide mosaikfliser på gulvet. Badeværelse med rød-brune gulvfliser, lysbrune vægfliser og bruseniche.Stort og godt værelse (disp. rum) med terrassedør til rampe til gårdspladsen.
Endvidere 25 kvm. carport påbygget huset - opført i træ med eternitplader på ensidig taghældning - stor flisebelagt indkørsel/gårdsplads til 30 kvm. fritstående muret garage med eternittag - hyggelig have med drivhus og højbede og flere gode sol-terrasser.

SKØNT BELIGGENDE - LYST, RUMMELIGT - VELEGNET TIL FØRSTEGANGSKØBERNE!
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18