KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Møldrupvej 11
9520 Skørping

Sag:95201679
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 2.395.000
Anvendelsesudgift
kr. 17.500
Arealer m.m.
Boligareal
159 m2
Bebygget areal
135 m2
Grundareal
973 m2
Andet
Opførelsesår
1966
Liggetid
1
Kvadratmeterpris
kr. 15.063
Energimærke
D
Oprettet
11-02-2019
Opdateret
12-02-2019

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Solid og velbygget rødstensvilla fra 1966 - med nyt sort Cembrit cementskifer tag i 2016 og samtidigt efterisoleret og nye zincktagrender og skiferbeklædninger på vestfacade. Villaen er centralt beliggende på 979 kvm. vestvendt grund med velanlagt, arkitekttegnet have - huset bygget i skrænt og har god have mod øst med adgang fra den hyggelige gamle Sverrighusvej - præsentabel og granitbelagt indkøsel fra vestskel ved Møldrupvej - til husets nederste plan med 3 garager med aut. aluporte og værksted i eet stort rum - ialt 68 kvm. - med dør til det resterende kælderareal, som udgør 67 kvm. - heraf 24 kvm. godkendt beboelse, og indeholder:
Stort værelse/multirum eller master-bedroom med dobbelt glasdør til vestvendt terrasse og have. Mellemgang med nem mulighed for at lave dør direkte til garagen - stort disp. rum (gæsteværelse eller kontor), badeværelse med hvide gulv- og vægfliser, hvidt sanitet og muret bruseniche. Godt vaskerum med lyst flisegulv og hvide skabe med forhøjning til vaskemaskine m.v. Mellemgangen har flot afslebet trætrappe til yderligere 135 kvm. bolig i høj stueplan, som indeholder: Lys og indbydende forgang - med halvmur og godt lysindfald fra højt vindue over trappen, lyst flisegulv til åben gang - her videreføres lyst og lakeret bøgeparket til samtlige beboelsesrum. Stor og lys vinkelstue med panoramaudsigt over haven og til skoven mod vest - stuen har nyere indmuret Lotus brændeovnsindsats, fuldspartelt gipsloft og udgang til 9 kvm. overdækket svalegang/terrasse. Fra stuen dør til køkken med elementer med låger i ask/lud-laminat, keramisk elkomfur, emhætte, opvaskemaskine og køleskab - (ved modernisering af køkken nem og oplagt mulighed for at åbne til stuen). Soveværelse med skabe og to børneværelser. Flot badeværelse renoveret i 2010 med respekt for husets oprindelige stil - sandfarvede gulvfliser - specielt hvidt kar med bruseafskærmning og beklædt med flotte mosaiksten i brun/brændte farver, Vola armaturer - væghængt toilet.
Endvidere 9 kvm. brændeskur påbygget huset og hyggeligt legehus i haven.
LYST, SOLIDT OG RUMMELIGT - MODERNISERET MED RESPEKT FOR HUSETS OPRINDELIGE STIL - FOR SMÅBØRNSFAMILIEN MULIGHED FOR AT SAMLE SOVERUMMENE I ØVERSTE PLAN - FOR FAMILIEN MED TEENAGEBØRN MULIGHED FOR UNGDOMSAFDELING I NEDERSTE PLAN - evt. mulighed for liberalt erhverv!!
En absolut skøn villa 159 kvm. bolig + 43 kvm. gode kælderrum og 68 kvm. indbygget garage, som skal opleves !
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18