KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Langhøj 1
9520 Skørping

Sag:95201942
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 4.295.000
Anvendelsesudgift
kr. 17.500
Arealer m.m.
Boligareal
190 m2
Bebygget areal
252 m2
Grundareal
826 m2
Andet
Opførelsesår
2021
Liggetid
204
Kvadratmeterpris
kr. 22.605
Prisændring
-%
Energimærke
A2015
Oprettet
25-08-2022
Opdateret
17-03-2023

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

NYBYGGET, LYS OG RUMMELIG KVALITETSVILLA MED HØJT TIL LOFTET - 826 KVM. GRUND, I ROLIGT OG LETTERE KUPERET OMRÅDE I DET NORDLIGE SKØRPING.

Forestil jer at bo i et topmoderne hus, med perfekt placering i fredeligt villakvarter, med kort afstand til åbne marker og skov. Den forestilling kan nu blive til virkelighed, ved Langhøj 1, hvor udsøgt kvalitet, rene linjer og helt ny bolig fra 2021 venter jer. Enkel og stilren bolig med integreret garage på 62 kvm med stor automatisk aluport, troldtekt loft med spots og forberedt til gulvvarme. Boligen er vandskuret og hvidmalet, har Outline træ/alu vinduer og sort B&C tag med arkitekttagrender i zinck. En bolig med en gennemført rød tråd, blandt andet med spots i hele boligen, ens gulve i alle rum (udtaget badeværelserne og bryggers hvor der er fliser) og gulvvarme i hele huset. Fra garagen er der direkte adgang til boligen, gennem et godt bryggers, med betonlook fliser, bordplads, håndvask, og hvidt grebsfrit møblement fra Designa. Fra bryggers kommer man videre ind i boligens entré, som fører ud i en fordelingsgang. Herfra er der adgang til tre store værelser - alle med indbyggede skabe - et pænt, enkelt badeværelse med betonlook gulvfliser, hvide vægge og en muret bruseniche med rainbruser og unidrain afløb. Fordelingsgangen ender ud i hjemmets ubestridte midtpunkt, nemlig det store og højloftede køkken-alrum og stue, der er etableret i åben forbindelse med hinanden. Køkkenet er hvidt grebsfrit køkken fra Designa, med lækre hårde hvidevarer og god bordplads til at kokkerere, imens gæsterne kan følge med fra spisebordet i alrummet. Stuen er lidt forskudt fra alrummet, har skrålofter, som er med til at skabe en hyggelig atmosfære i rummet. Fra alrummet er der også adgang til boligens to sidste værelser, et oplagt kontor og et soveværelse. Fra soveværelset er der direkte adgang walk-in, som fører videre til boligens sidste badeværelse, som også er med betonlook gulvfliser, hvide vægge og en muret bruseniche med rainbruser og unidrain afløb.

Ønsker man at nyde de varme sommerdage udenfor, er der direkte udgang fra alrummet til en sydvendt flisebelagt terrasse og den overskuelige have, hvor der er plantet hæk hele vejen rundt.

I nærområdet finder I alt det, I måtte få brug for i dagligdagen, hvilket blandt andet inkluderer skole, pasningstilbud, station og indkøb.

EN HARMONISK BOLIG MED RENE LINJER OG STILFULDT LOOK - SKAL OPLEVES!
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18