KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Jyttevej 18
9520 Skørping

Sag:95201702
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 2.595.000
Anvendelsesudgift
kr. 17.500
Arealer m.m.
Boligareal
268 m2
Bebygget areal
140 m2
Grundareal
903 m2
Carportareal
30 m2
Andet
Opførelsesår
1974
Liggetid
235
Kvadratmeterpris
kr. 9.683
Prisændring
-%
Energimærke
C
Oprettet
12-06-2019
Opdateret
03-02-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

SUPER FAMILIEVILLA - 6 gode soverum - PRÆSENTABEL, RUMMELIG OG INDFLYTNINGSKLAR - SKØNT BELIGGENDE I BØRNEVENLIGT VILLAKVARTER MED LEGEPLADS, BOLDBANE OG CYKELSTI TIL BY OG BANEGÅRD !
Villaen er opført i 1974 - om-/tilbygget i 1982 og løbende moderniseret og opdateret - opført i moccafarvede sten belagt med betontagsten på 903 kvm. velanlagt grund med gode terrasser og skøn syd-/vestvendt solgård. Boligarealet udgør 268 kvm. - heraf 140 kvm. i stueplan, som indeholder: Entre med lyse gulvfliser og glasvæg til hall med teglstensgulv og god trappe til 1. sal. Lys og regulær stue med teglstensgulv (gulvvarme), lyst rustikloft og hæve-/skydedørsparti til skøn syd-/vestvendt træterrasse med udsigt til skoven. Forældreafdeling med soveværelse med skabsvæg, lyst laminatgulv og udgang til haven mod nord, skydedør til stort badeværelse med lysbrændte gulvfliser (gulvvarme), terrazzoplade med 2 vaske og skabe/skuffer i kirsebærtræ med sandfarvede fronter, glasvægge med dør til bruseniche med rainbruser, væghængt toilet. Meget stort og lyst køkken/alrum - teglstensgulv (gulvvarme) - køkken i hvid højglans (2010) med flot bordplade, hvidevarer i stål (køle- og fryseskab, opvaskemaskine, emhætte, keramisk elkomfur) - fra køkken stalddør til helt ugenert solgård mod syd/vest. 2 gode værelser med lyse laminatgulve og hvidmalede gipslofter. Mellemgang til badeværelse med indmuret kar og hvidt sanitet. Baggang med bordplade og mange hvide skabe/skuffer.
1. sal udgør 128 kvm., har lyse rustiklofter til kip, fritlagte hanebånd og ovenlysvinduer, lyse laminatgulve og indeholder: Repos med dør til badeværelse med svejset gråt vinylt på gulvet, bruseniche og bordplade med 2 hvide vaske. Stor og lys stue med brændeovn og skøn udsigt over området og til skoven. Alrum med køkkenniche og hyggelig hems over tre lyse værelser med hvidmalede rustiklofter - og et kammer/walk-in.

Gårdhaven er totalt ugenert - omkranset af hegn mod vest, mur med overdækket indgangsparti mod øst - huset mod nord samt 62 kvm. udhus mod syd - udhuset er opført i træ med tagpaptag (solfangere) og indrettet med redskabsrum, godt vaskerum med lyse gulvfliser og stort værksted. Endvidere 30 kvm. carport med cykelskur - nyrenoveret og glasoverdækket indgang til huset.

PRÆSENTABEL VILLA MED MASSER AF PLADS - LYST OG VIRKELIG VELHOLDT - SKØNT HAVEANLÆG MED GODE TERRASSEKROGE, HØJBEDE, DRIVHUS OG EN FANTASTISK GÅRDHAVE !! SKAL OPLEVES.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18