KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Jyttevej 18
9520 Skørping

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

SUPER FAMILIEVILLA - PRÆSENTABEL, RUMMELIG OG INDFLYTNINGSKLAR - SKØNT BELIGGENDE I BØRNEVENLIGT VILLAKVARTER MED LEGEPLADS, BOLDBANE OG CYKELSTI TIL BY OG BANEGÅRD !
Villaen er opført i 1974 - om-/tilbygget i 1982 og løbende moderniseret - opført i moccafarvede sten belagt med betontagsten på 903 kvm. velanlagt grund med gode terrasser og skøn syd-/vestvendt solgård. Boligarealet udgør 268 kvm. - heraf 140 kvm. i stueplan, som indeholder: Entre med lyse gulvfliser og glasvæg til hall med teglstensgulv og muret niche med god trappe til 1. sal. Lys og regulær stue med teglstensgulv (gulvvarme), lyst rustikloft og hæve-/skydedørsparti til skøn vestvendt træterrasse med udsigt til skoven. Forældreafdeling med soveværelse med skabsvæg og udgang til haven mod nord, flot og lyst laminatgulv, skydedør til stort badeværelse med lysbrændte gulvfliser (gulvvarme), terrazzoplade med 2 vaske og skabe/skuffer i kirsebærtræ med sandfarvede fronter, glasvægge med dør til bruseniche med rainbruser, væghængt toilet. Meget stort og lyst køkken/alrum - teglstensgulv (gulvvarme) - i 2010 nyt køkken i hvid højglans med flot borplade, hvidevarer i stål (køle- og fryseskab, opvaskemaskine, emhætte, keramisk elkomfur - fra køkken stalddør til solgård mod syd/vest. 2 gode værelser med lyse laminatgulve og hvidmalede gipslofter. Mellemgang til badeværelse med indmuret kar og hvidt sanitet. Baggang med bordplade og mange hvide skabe/skuffer.
1. sal udgør 128 kvm., har lyse rustiklofter til kip med ovenlysvinduer, lyse laminatgulve og indeholder: Repos med dør til badeværelse med svejset gråt vinylt på gulvet, bruseniche og bordplade med 2 hvide vaske. Stor og lys stue med brændeovn og skøn udsigt over området og til skoven. Alrum med køkkenniche og hyggelig hems over tre lyse værelser og et kammer.

Gårdhaven er totalt ugenert - omkranset af hegn mod syd og vest og huset mod nord samt 62 kvm. udhus mod syd - udhuset er opført i træ med tagpaptag med solfangere og indrettet med redskabsrum, godt vaskerum med lyse gulvfliser og stort værksted. Endvidere 30 kvm. carport med cykelskur - glasoverdækket indgang til huset.

PRÆSENTABEL VILLA MED MASSER AF PLADS - LYST OG VIRKELIG VELHOLDT - SKØNT HAVEANLÆG MED GODE TERRASSEKROGE, HØJBEDE, DRIVHUS OG EN FANTASTISK GÅRDHAVE !! SKAL OPLEVES.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18