KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Jyttevej 14
9520 Skørping

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Super charmerende landhus på 1720 kvm. stor, ugenert og velanlagt grund i børnevenligt kvarter nær Skørping centrum - legeplads og boldbane - cykelsti til banegård, indkøb og skole - få minutters gang til skoven og rekreative områder.
Huset er opført i 1870 - og er løbende moderniseret - ca. i 2015 sandblæst, pudset og hvidmalet med skalcem, blåmalede bondehusvinduer og eternittag.
Fra vendepladsen på den lukkede villavej er der afskærmet indkørsel til grusbelagt gårdsplads - overdækket indgang med stalddør byder velkommen til 113 kvm. charmerende bolig, heraf 105 kvm. i stueplan, som har gamle fyldningsdøre, fritlagte bjælker, og indeholder: Forgang med flisegulv og trappestige til 1. sal. Viktualierum og godt depot-/teknikrum med nyere Weissmann kondenserende oliefyr og nyere varmtvandsbeholder. Hyggeligt spisekøkken fra 1991 med elementer i ask-lud laminat, grå bordplade, keramisk elkomfur, udtræksemhætte, køleskab, opvaskemaskine, lyst vinyl på gulvet og spisekrog. Lys og rummelig vinkelstue med brændeovn, - åbent til havestue med murstensgulv og nyere dobbelt-glasdør til terrassen og den store have. Soveværelse med afslebet trægulv og hvide skabe. Badeværelse (ca. fra 2000) med lysgrå gulvfliser (gulvvarme), lys bordplade med vaskemaskine og tørretumbler, håndklædetørrer, muret bruseniche - hvid bordplade med vask og hvide skabe. Godt børneværelse. På 1. sal er der indrettet en repos-gang med godt værelse med loft til kip og fritlagte hanebånd udgang til østvendt altan - fra gangen også dør til stort uudnyttet loftsrum (mulighed for yderligere beboelse).
Endvidere 29 kvm. garage opført i 1973 i kalksandsten med built-up tag - er nu ændret til et værksted. Flere små udhuse og godt drivhus. Fra haven låge til cykelsti - ellers fuldstændigt ugenert og flot anlagt have med flere skønne terrasser og havestier. SKAL OPLEVES !
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18