KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Jyllandsgade 79
9520 Skørping

Sag:95201639
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 3.150.000
Anvendelsesudgift
kr. 17.500
Arealer m.m.
Boligareal
328 m2
Bebygget areal
235 m2
Grundareal
977 m2
Carportareal
49 m2
Andet
Opførelsesår
1973
Liggetid
272
Kvadratmeterpris
kr. 9.604
Prisændring
-%
Energimærke
C
Oprettet
29-08-2018
Opdateret
28-05-2019

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

STÆRKT NEDSAT PRIS!!
MED SKOVEN SOM NABO OG GENBO - I KANTEN AF SKØRPING - SPÆNDENDE, GRUNDMURET OG ARKITEKTTEGNET RØDSTENSVILLA I FLERE FORSKUDTE PLAN, MANGE GODE DETALJER - SKAL OPLEVES !
MASSER AF LYSINDFALD FRA OVENLYS I DET RØDE TEGLTAG, HVOR LOFTET INDVENDIGT GÅR HELT TIL KIP MED FRITLAGTE LIMTRÆS SPÆR/BJÆLKER - KLINKE- OG TRÆGULVE. Boligarealet udgør 328 km. samt 63 kvm. indendørs wellnes/poolrum med teknikrum (poolen opvarmes med solfangere) - fra poolrum nyere glasparti i plast med skydedør til totalt ugenert solgård.
Selve beboelsen indeholder: Entre med garderobe og gæstetoilet - trappe ned til stort multirum (med dør til swimmingpool) og disponibelt rum (værelse). Stort og rummeligt bryggers med mange hvide skabe, bordplade med vask og forhøjning til vaskemaskine m.v. - store vin- og viktualieskabe samt udgang til flot anlagt nord-/vestvendt gårdhave.
Forstue/trapperum med meget højt til loftet, som går helt til kip i øverste etage, indbyggede vitrineskabe, flot åben trappe op til spisestuen med åben forbindelse til spisekøkken - ludbehandlede egetræslåger, egetræsbordplade, keramisk bordkomfur, indbygningsovn, emhætte, køleskab og opvaskemaskine - dør til skøn, sydvendt og delvis overdækket træterrasse med sydlansk stemning og bred trætrappe til den lukkede have. Fra spisestue trappe op til øverste plan, som indeholder lys og åben opholdsstue med brændeovn og PANORAMAUDSIGT TIL SKOVENS GRØNNE KRONER, soveværelse med walk-in og stort badeværelse med lyse marmorfliser, hjørnekar med mahogni trappe-bænk, uno-form elementer i hvid/mahogni, mahognibordplade med 2 hvide vaske og væghængt toilet - rundmuret bruseniche beklædt med marmor-mosaikfliser. Fra forstuen i stueplan fordelingsgang med to store værelser og badeværelse med lyse gulvfliser, muret brusehule og bordplade med vask og hvide skuffer/skabe.
Endvidere 49 kvm. dobbeltcarport med redskabsrum og opbevaringsloft - opført i træ med rødt tegltag.

LYS, SPÆNDENDE, ABSOLUT VELHOLDT OG INDFLYTNINGSKLAR VILLA I SKOVKANTEN ! UBESKRIVELIG ....
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18