KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Hanebakken 39
9520 Skørping

Sag:95201849
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 2.348.000
Anvendelsesudgift
kr. 17.500
Arealer m.m.
Boligareal
157 m2
Bebygget areal
157 m2
Grundareal
800 m2
Garageareal
44 m2
Andet
Opførelsesår
1964
Kvadratmeterpris
kr. 14.955
Energimærke
C
Oprettet
14-09-2021
Opdateret
14-09-2021

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Pragtfuldt beliggende 1-plans vinkelvilla i attraktivt kvarter - 800 kvm. grund grænsende direkte op til mark med græssende heste og udsigt til skoven. - opført i 1964 og tilbygget i 1977 - gennemgribende renoveret i 2005, bl. a. med skalmur i rødflammede sten, plast-vinduer/døre, sort eternittag og ståltagrender. (tilbygningen har ensidig taghældning belagt med tagpap).
Boligarealet udgør 157 kvm., og indeholder: Hall med åbent til fordelingsgang. 2 gode værelser med skabe. Kontor med skabe, staldvindue og glasdør til gangen. Stort og lyst køkken/alrum med lyse sandfarvede gulvfliser (gulvvarme), lyst køkken fra 2005 med mange skabe/skuffer og alt i hårde hvidevarer - alrummet har stort vinduesparti med dør til østvendt terrasse og ugenert have med skønne parasol-træer og panoramaudsigt til mark og skov. Alrummet er åbent til spise- og opholdsstue med brændeovn og karnap med udsigt til skoven vest for Skørping by. Badeværelse med sandfarvede gulv- og vægfliser (gulvvarme), træ-badekar, mørk terrazzovask, lyse skabe, loftslem og teknikskab. Gæstebadeværelse med tilsvarende sandfarvede gulvfliser (gulvvarme), bruseniche beklædt med fliser og helstøbt sort vask med lyse skabe. Godt bryggers med sandfarvede gulvfliser, laminatbordplade med vask og lyse skabe - plads til vaskemaskine - og dør til såvel køkken som østvendt, flisebelagt gårdhave med forbindelse videre til terrasse/have. Gårdhaven er indrammet af huset, havemur med dørlåge og 44 kvm. muret garage/værksted belagt med tagpap med hældning og ståltagrender.
Den absolut skønne og ugenerte have har endvidere drivhus og brændeskur.
SKØN BELIGGENHED - PANORAMAUDSIGT TIL MARKER OG SKOV - VELINDRETTET - SKAL OPLEVES!
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18