KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Cimbrervej 9, Rebild
9520 Skørping

Sag:95201470
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 1.685.000
Anvendelsesudgift
kr. 17.500
Arealer m.m.
Boligareal
146 m2
Bebygget areal
146 m2
Grundareal
820 m2
Carportareal
24 m2
Andet
Opførelsesår
1962
Liggetid
27
Kvadratmeterpris
kr. 11.541
Energimærke
C
Oprettet
10-05-2019
Opdateret
07-06-2019

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

VIL DU BO I SMUK NATUR, HVOR DU KAN GÅ DIREKTE UD I REBILD BAKKER OG ROLD SKOV ??
ABSOLUT SKØNT BELIGGENDE OG VELHOLDT 1-PLANS VILLA MED LUKKET HAVE !!
Villaen er opført i 1962 - løbende moderniseret og i 2005 til- og ombygget - pudsede facader belagt med decratag, zincktagrender - på 820 kvm. totalt ugenert grund.
Boligen fremtræder lys og venlig - boligarealet udgør 146 kvm., som indeholder: Forgang med brændte gulvfliser og glasdør til stor og lys stue stue med brændeovn, askeparket med gulvvarme, nyere vinduesparti i mahogni med udgang til sydvendt træterrasse/svalegang og dejlig ugenert have med flere gode terrassekroge. Stort soveværelse med samme askeparket, udgang til træterrassen og adgang til flot nyere badeværelse med lyse marmorfliser på gulvet (gulvvarme), muret bruseniche beklædt med hvide fliser, hvid vask med hvide skabe.
Fra stuen åbent til lyst køkken/alrum med brændte gulvfliser, køkkenelementer med ludbehandlede låger, sort marmorbordplade/bøgebordplade, keramisk bordkomfur, emhætte, indbygningsovn, opvaskemaskine, køleskab med fryser og god spiseplads. 2 gode værelser - det ene med indbyggede skabe og afslebet plankegulv, det andet med askeparket. Godt badeværelse med terrazzogulv, hvide vægfliser, nyere indmuret kar, hvid bordplade med vask og hvide skabe. Baggang med lysbrændte gulvfliser, skabe og skydedør til vaskerum med bordplade og plads til vaskesøjle. Godt depotrum med lyse gulvfliser.

Endvidere 24 kvm. carport opført i træ og med tag af stålplader.
Rebild har unik natur med mulighed for oplevelser og udfordringer på alle niveauer - gode spisesteder og cykelsti til Skørping Skole og stationsbyen Skørping.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18