KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Bentevej 62
9520 Skørping

Sag:95201805
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 2.485.000
Anvendelsesudgift
kr. 17.500
Arealer m.m.
Boligareal
180 m2
Bebygget areal
180 m2
Grundareal
884 m2
Andet
Opførelsesår
1976
Kvadratmeterpris
kr. 13.806
Energimærke
D
Oprettet
10-01-2021
Opdateret
10-01-2021

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

LYS, RUMMELIG og FLOT moderniseret udsigtsvilla - opført i 1976 i kalksandsten med valmede gavle og tag af skifereternit, nye zincktagrender i 2011 - nye træ/alu-vinduer i 2009 - på 884 kvm. flot anlagt grund med store træterrasser og wellnes-område med vildmarksbad m.v. - roligt beliggende i attraktivt og børnevenligt villakvarter med boldbane og legeplads samt cykelsti til by/banegård og skole.
Boligarealet udgør 180 kvm. - har lyse listelofter med indbyggede spots, og indeholder: Præsentabel og rummelig hall med lyse gulvfliser og god garderobe. Stor og lys stue med vinduespartier og udgang til stor, vestvendt træterrasse, som fortsætter syd om huset - fra terrassen absolut SKØN UDSIGT over skoven. Stuen har muret pejsearrangement med brændeovnsindsats, lyst egeplank-parket. Fra stue åbent til stort og lyst køkken/alrum med hvide Vordingborg køkkenelementer (2009) og alt i hårde hvidevarer - kogeø med ekstra siddepladser til lektielæsning eller hygge med kokken - derudover masser af plads til langbord. Bryggers med lyst klinkegulv og hvide Vordingborg elementer - samt udgang til østvendt og helt ugenert baghave med skøn træterrasse med indbygget vildmarksbad m.v. Gæstetoilet med hvidmalede vægfliser og lyse gulvfliser, hvidt sanitet. Kontor med egeparket og hvide skabe. Gang med egelaminat-parket og dør til soveværelse med hvide skabe og egelaminat-parket. 2 gode værelser - begge med egeparket, hvide skabe og dobbelte glasdøre til den syd-/vestvendte altan/terrasse. Badeværelse med indmuret kar, glasdør til muret bruseniche beklædt med rustikke lyse fliser, mørk træbordplade med hvid vask og hvide skuffer/skabe.
God kælder/underetage udgør ialt 56 kvm. - og indeholder: Garage og opvarmet værksted/depotrum.

LYS OG INDFLYTNINGSKLAR VILLA MED FLOT UDSIGT TIL SKOVEN FRA SKØN SYD-/VESTVENDT TRÆTERRASSE - UNIK OG UGENERT BAGHAVE MED TRÆTERRASSE OG INDBYGGET VILDMARKSBAD, STENBEDE OG TRAPPEBÆNK - SKAL OPLEVES !!
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18