KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Erantisvej 17, Vester Hassing
9310 Vodskov

Sag:11118034
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 1.295.000
Arealer m.m.
Boligareal
179 m2
Bebygget areal
179 m2
Grundareal
1.200 m2
Garageareal
47 m2
Andet
Opførelsesår
1967
Liggetid
699
Kvadratmeterpris
kr. 7.235
Prisændring
-%
Energimærke
D
Oprettet
16-08-2018
Opdateret
16-07-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Spændende 1-plans villa med plads til hele familien beliggende i Vester Hassing små 20 minutter fra Aalborg. Villaen har gode muligheder for at kunne rumme en familie på 6-7 personer. På nuværende tidspunkt er boligen indrettet med 5 soveværelser, hvoraf det ene værelse nemt kan blive delt i to store værelser.
Når man går ind boligens entré får man adgang til et fint bryggers med gode opbevaringsmuligheder og gangforbindelse tre ny renoverede værelser, samt badeværelse af ældre dato med karbad. Fra gangen kan man endvidere gå ind i køkkenet med god bord- og skabsplads og videre herfra ind i boligens stue. Stuen er L-formet med udgang til fin terrasse, stuen er stor og rummelig med plads til de helt store familiesammenkomster, fester og andre arrangementer.
Fra stuen er der videreforbindelse til en gang som fører til boligens sidste værelser og toilet med mulighed for etablering af bruseniche, vand er lagt ind i væggen. Under denne sektion i huset er boligens kælder, som på nuværende tidspunkt kun kan tilgås udvendig fra. Kælderen består af et stort ny istandsat multirum, som også vil kunne anvendes som gildesal, et toilet, sauna, stort entre- og gangområde og et mindre disponibelt rum, som eksempelvis kan bruges til viktualierum. Hvis det ønskes kan man lave en indvendig trappenedgang, der hvor der i dag er indbyggede skabe i gangen i stueetagen. På den måde vil man skulle nedlægge saunaen i kælderen også vil der være trappeområde i stedet.
Til boligen er der endvidere et stort udhus med fyrrum, værksted, disponibelt rum og en stor garage med plads til to biler, der skal dog sættes en dobbelt garageport i såfremt man ønsker to biler i garagen. Grunden hvorpå villaen er bygget er på 1.200m2 og indrettet med store flisebelagte terrasser, et udekøkken med koldt og varmtvand, derudover er der en fin forhave og en baghave hvor børnene nemt vil kunne boltre sig med bolde og andet udendørsleg.

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18