KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

N P Danmarksvej 137
8732 Hovedgård

Sag:PEJ143
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 3.998.000
Arealer m.m.
Boligareal
228 m2
Bebygget areal
286 m2
Grundareal
900 m2
Andet
Opførelsesår
2014
Kvadratmeterpris
kr. 17.535
Energimærke
A2010
Oprettet
15-09-2020
Opdateret
16-09-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Vi kan i dag byde velkommen til denne fuldmurede Preben Jørgensen villa, der kan blive svaret på den store børnefamilies boligdrøm. Her får I nemlig en veldisponeret og moderne villa, der er lige til at flytte ind i kombineret med en attraktiv beliggenhed tæt på skoler og indkøb.

Den fantastiske villa blev opført i år 2014 og er beliggende i et nybyggerkvarter med grønne kiler mellem villaerne, der på én gang værner om den enkeltes privatliv og samtidig samler kvarterets børn om et spil fodbold. Udefra er æstetikken vægtet, da den dobbelte garage er opført i samme stil som villaen og endda giver direkte adgang indenfor i boligen. Yderligere kan I glæde jer over en velanlagt have med mange hyggelige kroge, der omslutter huset. I kan eksempelvis hengive jer til roen på de to nordvendte terrasser, der giver plads til trampolin, spa og loungeområde, eller I kan blunde i skyggen på de tre overdækkede. Ellers kan den sydvendte terrasse ubesværet sætte rammerne for grillaftener med grønt fra jeres eget drivhus og orangeri.

Indendørs får den fremtidige køber alt det nutidens børnefamilier sukker efter med en separat forældre- og børneafdeling, køkken-alrum samt masser af luft og plads omkring sig på de 228 m2.

Det vidunderlige køkken-alrum imponerer med den gode loftshøjde og blotlagte murstensvæg, der tilfører hele boligen et stilrent og minimalistisk look. Fra middagsbordet strømmer dagslyset ind via de nordvendte vinduespartier, og der er ikke langt til selve køkkenet, der er udført i sorte kvalitetsmaterialer. Tilmed kan I nyde et glas vin fra vinkøleren og sætte jer ud i den rummelige opholdsstue med udsigt til den skønne have eller rykke udenfor på én af terrasserne.

I forældreafdelingen er der adgang til terrassen fra soveværelset, og endvidere får I en stor garderobe, et badeværelse med både bruseniche og badekar samt et værelse, der kan indrettes til kontor mm. Den velindrettede børneafdeling er et slaraffenland for de mindste, da der foruden de tre fornuftige værelser er et multirum, der snildt kan rumme alverdens legetøj eller blive benyttet som fitnessrum for de voksne. Yderligere kan I se frem til et praktisk bryggers, en rummelig entré med plads til hele familiens overtøj samt et badeværelse i tilsvarende stil som master badeværelset.

Det spirende nybyggerkvarter er omgivet af marker og huser børnefamilier med børn i alle aldre. Desuden kan børnene helt selv tage til skole ad de sikre stisystemer på få minutters gang, mens I afleverer de mindste i de nærliggende institutioner. Turen til arbejdet kan også foregå ad Østjyske Motorvej, der kan tilgås på knap tyve minutter, og indkøbene kan foretages på vejen hjem i den lokale SuperBrugsen eller Fakta.

Hvorfor skal du købe denne bolig? Fordi den indeholder en veldisponeret og moderne planløsning, har en fantastisk og ugeneret have med mange hyggelige kroge og er beliggende i et eftertragtet familiekvarter tæt på skoler og indkøb.


Går du i salgstanker? Kontakt os for en uforpligtende salgsvurdering. Se vores faste lave salærer, her på hjemmesiden. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger - fra kr. 35.000 inkl. moms.

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18