KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Martin Madsens Vej 39
8543 Hornslet

Sag:7991
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 3.698.000
Arealer m.m.
Boligareal
158 m2
Bebygget areal
210 m2
Grundareal
1.001 m2
Carportareal
40 m2
Andet
Opførelsesår
2020
Liggetid
82
Kvadratmeterpris
kr. 23.405
Energimærke
A2020
Oprettet
15-05-2020
Opdateret
06-08-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

VED KØB INDEN 15. SEPTEMBER 2020 YDES TILSKUD TIL FLYTNING - RING OG HØR NÆRMERE!

Flot nyopført 1-plans villa, kvalitetsbyggeri beliggende i attraktiv ny udstykning i Hornslet ca. 20 min. kørsel fra Aarhus. Den ideélle bolig til dig som gerne vil kunne nyde den smukke natur lidt uden for byen tæt ved skov og strand, og som samtidig har brug for nem adgang til bus og letbane samt kort afstand til motorvejstilkørsel.
Der er anlagt have med græs og hæk samt flisebelægning.
Huset står indflytningsklar.

Indretning
Planløsningen er nøje udtænkt og opfylder alle betingelser for et velfungerende familieliv med bedst mulig udnyttelse af kvadratmeterne.
Indeholder: Entré med indgang fra integreret dobbeltcarport med redskabsrum og teknikrum. Bryggers med vaskefaciliteter, dejligt Svane køkken med kogeø og god skabsplads samt udgang til haven og stort alrum med udgang til terrasse. Skøn stue med udsigt til skoven og kontor/stue med dobbeltdør og ekstra lysindfald. Børneafdeling med 2 gode værelser og eget brusebadeværelse og forældreafdeling med soveværelse med skabe og direkte adgang til lækkert brusebadeværelse med dobbelt håndvask.
Kvalitetsmaterialer samt gulvvarme overalt.

Området
Hornslet har i de seneste år gennemgået en stor udvikling og er med sin beliggenhed, relativ kort fra Aarhus, og sine mange muligheder et populært sted for både den etablerede børnefamilie og for yngre som ældre, hvilket giver et godt byliv.
I Hornslet har man stort set gåafstand til alting. Her er skole/børnepasning, lægehus, motionscenter og en biograf samt fine transportmuligheder til Aarhus og Djursland med bus og letbane, og der er motorvejstilkørsel i nærheden. Desuden findes der et veludviklet handelsliv med alt fra dagligvarebutikker til frisører og dame-/herremode butikker m.m.

Bestil en fremvisning og få muligheden for at opleve et lækkert og moderne hjem, der kan rumme de fleste familier.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18