KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Bøggildsvej 49, Hårup
8530 Hjortshøj

Sag:7967
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 2.995.000
Arealer m.m.
Boligareal
131 m2
Bebygget areal
75 m2
Grundareal
964 m2
Garageareal
65 m2
Andet
Opførelsesår
1936
Liggetid
1
Kvadratmeterpris
kr. 22.863
Energimærke
C
Oprettet
07-04-2021
Opdateret
09-04-2021

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Flot murermestervilla i 3-plan beliggende ca. 20 min. kørsel fra Aarhus og Randers i dejligt område med gåafstand til skole/børnepasning og med busforbindelser til Aarhus.

Indretning
Indeholder i stueplan: Entré med trappe der forbinder husets 3 etager og pænt køkken/alrum i åben forbindelse med dejlig stue. Her er karnap med udgang til haven, udsigt mod vest og brændeovn. Desuden mindre stue der også kan bruges som værelse/kontor. Stuerne har flot sildebensparket i eg og stuklofter.
1. sal med dejligt brusebadeværelse med udgang til lille altan, repos/værelse med skabsvæg og stort soveværelse med altan. Rumfordelingen vil sagtens kunne omdannes til i alt 3 værelser. På 1. sal er der loft til kip og flotte originale gulvplanker.
God udgravet kælder med gulvvarme indeholdende vaskerum, brusebadeværelse, 2 store disponible rum samt viktualierum/vinkælder. Kælderen er drænet og radonsikret.

Ejendommen
Villaen, der er opført i 1936, har gennemgået en omfattende renovering, hvor man gennem materialevalg har søgt at bevare husets stil og sjæl.
Udvendigt er boligen omfuget og med nypudset sokkel.
I umiddelbar forlængelse af huset finder man en stor, isoleret udbygning/garage med gulvvarme på 65 m2, der bruges som kontor og værksted.
Dejlig ugenert og sydvestvendt have med skønt kig ud over markerne.

Området
Hårup er et dejligt område med en bred alderssammensætning. Her får du motorvejstilkørsel i nærheden og bybusser til Aarhus næsten til døren.
Der er skole og vuggestue/børnehave og en aktiv idrætsforening, der tilbyder mange forskellige sportsgrene i hallen og på sportsbanerne. I nabobyen, Mejlby, der er vokset sammen med Hårup og forbundet med denne via skolesti, er der dagligvarebutik.
Et skønt område for både børn og voksne.

SE DET FLOTTE BOLIGINSPIRATION NEDERST PÅ SIDEN VED DOWNLOAD AF SALGSOPSTILLING OG DOKUMENTER!


 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18