KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Ternevej 8, Jegindø
7790 Thyholm

Sag:H677397
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 749.000
Arealer m.m.
Boligareal
183 m2
Bebygget areal
96 m2
Grundareal
1.098 m2
Andet
Opførelsesår
1932
Liggetid
1035
Kvadratmeterpris
kr. 4.093
Prisændring
-%
Energimærke
E
Oprettet
18-09-2017
Opdateret
20-07-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Ejendommen:
Sætter du pris på god beliggenhed - fred, ro og fjordudsigt kombineret med indflytningsklar gennemført fransk landkøkken stil, behøver du ikke lede længere. Som 2. sidste hus på blind stikvej på den nordlige del af Jegindø finder du dette skønne gennemrenoverede hus med udsigt over eng og Limfjorden mod Mors. Ejendommen er gennemrenoveret i perioden 2006-2008 og består af hovedhus i 1 1/2 plan og særskilt anneks godkendt til bolig. Mellem hovedhus og anneks er der herlig flisebelagt og rummelig gårdhave. Huset er pudset og har hovedsageligt plast vinduer og døre. Tag på hovedhus er i eternit og built-up tag mens anneks har stålpladetag. Der er ca. 550 m i luftlinje og ca. 1 km på gåben til Limfjorden og fin badestrand. Huset og anneks har i alt 2 badeværelser og 4 soverum med i alt 10 sovepladser. Ejendommen har status som helårsbolig, men kan anvendes som flexbolig (fritidshus).

Indretning:
Hovedhus: Bryggers med god plads til sko og overtøj. Gråt klinkegulv uden varme, ludet rustikloft. Bordarrangement med vask og plads til V+T - Køkken-/alrum med god spiseplads, lille hyggekrog og udgang til herlig gårdhave. Lækkert køkken fra Modulia med køkken-ø. Malede almue elementer i cremehvid og med massiv mahogni bordplade. Alrumsdel med spiseplads med plads til 12 personer og trappe til 1.sal. Lyst Alloc laminatgulv og synligt bjælkeloft med malet rustik mellem bjælkerne. - Viktualierum med linoleumsklinkegulv og ludet rustikloft. - Soveværelse med fast skab. Lyst Alloc laminatgulv. Synligt bjælkeloft med glatte gipslofter mellem bjælkerne. - Badeværelse med udgang til haven, dobbelte håndvaske, brusekabine med dampbad, toilet med dobbeltskyl, håndklædetørrer og adgang til sauna. Hvidt/gråt klinkegulv med el-gulvvarme og ludet rustikloft. - Sauna med hvidt/gråt klinkegulv og ludet rustikloft.
1.sal: Stor stue med kvist mod Limfjorden med udsigt hertil. Udgang til altan med skøn fjordudsigt. Lyst Alloc laminatgulv og loft til kip med ludet rustikloft.

Anneksbygning godkendt til bolig: Lille forstue/entré med lyst Alloc laminatgulv og ludet rustikloft. - 2 gode værelser med udsigt til Limfjorden. Lyse Alloc laminatgulve og ludet rustik. Medfølgende skabe. - 1 større værelse med udsigt til Limfjorden. Lyst Alloc laminatgulv og ludet rustikloft. Skabe medfølger. - Badeværelse med hvide/grå klinker på gulvet med el-gulvvarme og håndklædetørrer. Bruseniche med buede glaslåger, hvid sanitet og toilet med dobbelt skyl.
Sammenbygget med annekset er der lille disponibelt rum og værksted begge med betongulv og pladeloft.

Isolering ifølge energimærke med karakter E (kun hovedhus):
Gulv: 100/200/220 mm Ydervægge: 0/75/100/150 mm Loft: 200/300 mm Vinduer og døre: 1 enkelt termo resten energiglas

Vandforsyning: Privat alment vandforsyningsanlæg (Jegindø Vandværk)
Kloakforhold: Mekanisk rensning med udledning til markdræn. (Trixtank med pumpe begge fra 2007)
Opvarmning: El, herunder Panasonic luftvarmepumpe, el radiatorer og solar venti
Vej: Privat/fælles vej 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18