KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Havnegade 25, Jegindø
7790 Thyholm

Sag:H879098
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 1.600.000
Anvendelsesudgift
kr. 16.001
Arealer m.m.
Boligareal
164 m2
Bebygget areal
110 m2
Grundareal
1.181 m2
Carportareal
46 m2
Andet
Opførelsesår
1937
Liggetid
143
Kvadratmeterpris
kr. 9.756
Oprettet
30-07-2021
Opdateret
20-12-2021

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Ejendommen:
Limfjordens glimtende bølger udgør den smukke baggrund i udsigten over det hyggelige miljø på Jegindø havn. I denne renoverede villa får du fra alle ejendommens 3 plan, og praktisk talt alle rum, dette smukke panorama udsyn. Ejendommen har store vinduespartier og flere udsigtsterrasser fra både 2. og 3. plan. Stor dobbelt carport og redskabsrum. Bag ejendommen er der terrasse med udekøkken. Denne perle skal simpelthen opleves! Ejendommen har p.t. status som helårsbolig, men kan anvendes som sommerhus.

Indretning:
Fra den dobbelte carport er der direkte adgang til trappeopgang, der fører til stueplanet. Trappen er belagt med naturklinker og loftet er beklædt med ludet rustik. Loftsvindue mod øst leverer flot lysindfald i trappeopgangen.
Stueplan: Rummeligt værelse med massivt plankegulv delvist med gulvvarme, ludet rustikloft og udgang til stor terrasse. - Gang/trappeopgang med massivt plankegulv, gipsloft og udgang til terrasse bag ejendommen. Trappe til 1.sal. - Rummelig spise-/opholdsstue med massivt plankegulv, gipsloft, indbygget brændeovn og udgang til stor terrasse. Fra stuen er der åben forbindelse til køkken samt let hævet fjernsynsstue. - Køkken med elementer fra Kvik fra 2006. Linoleumsgulv og gipsloft. Alt i hvidevarer keramiske kogeplader, køle/-fryseskab. Flytbar køkkenø. Nedgang til kælderplan. - Toliet med naturklinkegulv med varme, malet rustikloft og hvid sanitet. - Let hævet fjernsynsstue med plankegulv med varme og gipsloft.
Kælderplan (ikke godkendt til bolig): Dejligt rummeligt nedgangsrum med lyst gråt klinkegulv, gipsloft pålagt glasvæv, skabe med skydelåger. - Walk-inn closet med lyst gråt klinkegulv med varme, malet rustikloft. - Godt disp. rum med tæppe på beton, gipsloft pålagt glasvæv og faste skabe med skydelåger. - Lækkert nyere forældrebadeværelse med sandfarvet klinkegulv med varme, gipsloft med stjernehimmel og flot muret rund bruseniche, hvid sanitet. - Vaske/fyrrum med lyst gråt klinkegulv, pudset loft og udgang direkte i haveplan. Hævet vaskemaskine og tørretumbler, Baxi oliefyr fra 2008. - Viktualierum med delv. lyse klinker og parket på gulvet, delv. pudset loft og troldtektplader. - Videre adgang til mindre disp.rum/kontor med parketgulv med varme, troldtektpladeloft og udgang direkte til dobbelt carport.
1.sal (kun 35 m2 af 1.salens 60 m2 er godkendt til bolig): Godt repos med kontor. Parketgulv og malet rustikloft. - Mindre værelse med parketgulv og malet rustikloft. - Stort stue/værelse med hems og altan. Parketgulv og loft til kip med synlige bjælker. Mulighed for genetablering af te-køkken. - Badeværelse med brus. Parketgulv, gipsloft pålagt glasvæv. Hvid sanitet. Udgang til terrasse.

Faste oplysninger:
Opvarmning: Oliefyr, brændeovn, luftvarmeumpe med sms styring og solvarmeanlæg

Vand: Privat alment vandforsysningsanlæg (Jegindø Vandværk)

Kloak: Offentlig

Vej: Offentlig

Fibernet: Ja (Altibox)

Isolering:
Gulv: Delvist ca. 160 mm
Hulmur: Ja, flamingo og i tilbygning rockwool
Etageadskillelse: Ingen
Loft: ca. 150 mm
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18