KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
Zoom ind før du kan vælge skoler m.m.
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Hjermvej 60, Gimsing
7600 Struer

Sag:H674332
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 830.000
Anvendelsesudgift
kr. 22.500
Arealer m.m.
Boligareal
120 m2
Bebygget areal
65 m2
Grundareal
700 m2
Andet
Opførelsesår
1949
Liggetid
2007
Kvadratmeterpris
kr. 6.917
Energimærke
E
Oprettet
21-02-2015
Opdateret
20-08-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Ejendommen:
Rødstensejendom i 1 1/2 plan med fuld kælder og med rødt tegltag beliggende i det polulære Gimsing lige ved B&O og i gåafstand til Østre Strand. Godt gedigent hus med nem lille have udlagt i græs med hævet flisebelagt terrasse. Huset har 3 soverum, hvoraf det ene har 2 herlige indbyggede alkover - perfekt til børnene. Charmerende stil generelt med afhøvlede gulve, entre/hall med flot oprindelig trappe til 1.sal og flere indbyggede oprindelige skabe. Et godt hus fra sidst i 40erne. Huset har selvfølgelig fjernvarme og der er mulighed for nem installation af brændeovn.

Indretning:
Entre/hall med fin gammel trappe til 1.sal. Linoleum på trægulv og malet finerloft. Fast skab og trappenedgang til kælder. - Stue med gl. afhøvlet plankegulv og gipsloft. Der er forberedt til installation af brændeovn i stuen. - Soveværelse med gl. afhøvlet plankegulv og gipsloft. Der er udgang gennem dobbelt terrassedør til hævet flisebelagt terrasse med nedgang til haven. - Køkken med ældre malede elementer og massiv mahognibordplade. Linoleum på trægulv og ludet rustikloft. Nyt vindue i sat i 2010 - 1.sal: Lille repos med linoleum på trægulv og malet finerloft. - Værelse med gl. afhøvlet plankegulv og ludet rustikloft. Faste skabe. Værelset har træ/aluvindue i sat i 2010. - Gl. hyggeligt badeværelse med malet terrazzogulv og hvid sanitet med karbad. Pudset loft. Træ/aluvindue i sat i 2010. - Rummeligt værelse med tæppe på trægulv og ludet rustikloft. Værelset har 2 meget charmerende indbyggede alkover og udgang til lille altan. - Kælder: Nedgangsrum med betongulv og pudset loft. Der er udgang til trappeskakt. - Værksted/fyrrum med betongulv og pudset loft. Fjernvarmeinstallationer forefindes her. - Viktualierum med betongulv og pudset loft. - Godt disponibelt rum med tæppe på betongulv og pudset loft. - Vaskerum med betongulv og pudset loft.

Energimærkekarakter: E
Isolering ifølge energimærke:
Gulv: Ingen
Ydervægge: Hvor hulrum 75 mm granulat
Loft: 50/100 mm, ingen i vandret skunk
Vinduer:Termo og energiglas

Vandforsyning: Alment vandforsyningsanlæg (Struer Forsyningsservice)
Kloakforhold: Afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg (Struer Forsyningsservice)
Opvarmning: Fjernvarme
Vej: Offentlig

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18