KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Præstegårdsvej 6
7361 Ejstrupholm

Sag:4786JS
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 1.275.000
Arealer m.m.
Boligareal
178 m2
Bebygget areal
136 m2
Grundareal
480 m2
Carportareal
18 m2
Andet
Opførelsesår
1940
Kvadratmeterpris
kr. 7.163
Energimærke
C
Oprettet
25-11-2021
Opdateret
25-11-2021

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Pæn og velholdt rødstensvilla med central beliggenhed i Ejstrupholm midtby, nær Ejstrupholm Skole, SF0 og kort afstand til dagligvarebutik, Ejstrupholm hallen samt det skønne anlæg med legeplads hvor man har videre sti ned til Ejstrup Sø.

Selve villaen er en stærk rødstensvilla fra 1940 med et bebygget areal jf. BBR på 136 kvm., hvoraf 21 kvm. er integreret udhus/værksted, og en 1. sal på 87 kvm. hvoraf de 63 står som udnyttet. I alt 178 kvm. bolig. Til villaen hører også nyere stort udhus/carport i træ på ca. 18 m2 (ej på BBR) med god plads til cykler, havemøbler m.m. En fin lukket, gårdhave/grund.

Villaen har gennemgået en større renovering igennem de sidste 7-8, hvor der bl.a. er lavet en mindre tilbygning i 2012/2013, der lagt gulvvarme i hele stueplan, hulmursisoleret med papiruld i vægge i 2017, vinduer i stueplan er skiftet indenfor de sidste 6-7 år, badeværelse er ca. 8 år og køkken alrum og stue er moderniseret i 2017.

Indretningen stueplan:

- Stort bryggers med klinkegulv og træloft, plads til vaskemaskine og tørretumbler. Der er opgang til 1. salen.
- Værelse ved bryggers med indbygget skab.
- Dejligt badeværelse med stor bruseniche, skabsarrangement, klinkegulv og træloft.
- Endnu et lyst værelse med troldtekt loft og laminatgulv.
- Flot køkken/alrum med flot inventar fra Svane køkkenet, i åben forbindelse til alrum og stue. Klinkegulv og opsat troldtekt loft.
- Dejlig lyst byggers med opgang til 1. sal

Fra bryggerset ledes man op til masser af disponible iflg. BBR uudnyttet loftsrum, som dog p.t. er indrettet med beboelseslignende formål.

Indretning 1. sal:

Fra den selvstændige opgang kommer man op til en indretning der evt. kan indrettes og søges anvendt til lejlighed. Anvendes på nuværende tidspunkt til værelser til børnene, i alt to værelser. Man har udover værelserne også et pænt køkken samt et lyst badeværelse med plads til vaskemaskine.

Der er indlagt fibernet i villaen.

En virkelig fin byvilla med nemt til alting og super fungerende for en børnefamilie.

Lej eventuel en del af villaen ud og bo rigtig billigt selv Dog ikke registreret som 2. familieshus i BBR, men det forhindrer jo ikke at man ikke kan bo sammen.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18