KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Vestervang 13
7182 Bredsten

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Hvad der udefra måske syner som en ganske almindelig 70er-villa, er i virkeligheden bygget i en charmerende stil med mange udsøgte detaljer, der giver dette hjem varme og personlighed. Der er med andre ord nok at opleve her på Vestervang 13 i hyggelige Bredsten, så vi synes helt bestemt, I skulle tage at starte bilen og kigge forbi:
Villaen, bygget i 1963 er beliggende enormt attraktivt og børnevenligt helt for enden af en lukket vej, hvor der er skærmet for daglig trafik. Dermed er der skabt de perfekte forudsætninger for de familievenlige rammer, I går og drømmer om. Her kan børnene lege, cykle og tegne med kridt på fortovet, uden I skal bekymre jer.
Den præsentable ejendom er omkranset af en virkelig fantastisk have. Grunden der er på 1.229 kvm, der opfylder alle de forventninger, I end måtte have om at nyde fritiden udendørs. Her er mulighed for at holde jer selvforsynede, takket være jeres egen urte- og køkkenhave, som byder på grønne lækkerier til at pifte madlavningen op. Desuden er haven opdelt således, at der også er plads til, at børnene kan lege frit og spille bold, ligesom I får glæde af en solrig terrasse, hvor I kan tænde op for grillen.
Indvendigt byder huset på et væld af detaljer, som fordeler sig over to plan og 205 kvm i flot boligstandard. Carporten ligger integreret med huset og har direkte indgang til huset. Der er også indgang til hobbyrum og en unik vinterhave. Huset er forsynet med bjælkelofter over alt samt fyldningsdøre. En klassisk christiansfelderovn er opført mellem stue og spisestue. Der er plankegulve og flotte sildebensparketgulve i spisestuen. Hoveddøren finder man på husets sydside i haven. Charmen er helt unik.
Samtidig er planløsningen genial og særdeles velegnet til den store børnefamilie. I får store værelser og gæstetoilet på 1.sal. I stueetagen er der bla. badeværelse med kar og brus, 2 værelser, køkken stue og spisestue.
Bredsten har skole til 9. klasse, børnehave, sportshal og idrætsplads. Der er brugs, tankstation, enkelte småbutikker, take away og offentlig transport til Vejle, Give og Billund.
Ca. 10 min kørsel til Vejle og knap 20 min. til Billund. 5 min til Vejle Ådal.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18