KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Vinumvej 1, Døstrup
6780 Skærbæk

Sag:PL874
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 1.395.000
Arealer m.m.
Boligareal
431 m2
Grundareal
4.224 m2
Andet
Opførelsesår
1920
Liggetid
866
Kvadratmeterpris
kr. 3.237
Prisændring
-%
Energimærke
D
Oprettet
24-03-2017
Opdateret
07-08-2019

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Motel Sydvest - Døstrup!

Nu har Du en enestående mulighed for at købe Motel Sydvest i Døstrup med kort afstand til Skærbæk og Rømø. Denne spændende bygning består af 8 dejlige værelser med eget badeværelse samt bolig på 1. sal. Der er desuden særskilt bygning med toilet- og badefaciliteter, da der er tilladelse til 10 enheder såfremt man vil drive en lille campingplads sammen med driften af Motellet. Da nuværende ejer drev Motellet var der op til næsten 1000 overnatninger pr. år, hvilket dog sagtens kan øges såfremt man ofrer den tid der skal til for at drive et Motel.

Ejendommen er opført i 1920 men løbende renoveret og moderniseret så ejendommen i dag fremstår i velholdt og indflytningsklar stand. Boligareal på 1. sal udgør 77 m2 og er i særdeles god stand.
Stueplan med areal 354 m2 hvor der har været drevet Motel af nuværende ejere indtil for ganske nylig. Desuden 100 m2, hvor der er indrettet toiletter og bad samt garage og redskabsrum. Ejendommen opvarmes med naturgas og varmepumpe. Lynhurtig fibernet fra Stofa indlagt.

Indretning: Stueplan er indrettet med 8 velindrettede værelser med dobbeltseng, alle med udgang til terrasse og eget badeværelse med bruseniche. Desuden opholdsrum, spisesal, thekøkken, linnedrum, flot køkken med god arbejdsplads, bryggers og baggang.
I udbygningen er der indrettet herre- og dametoiletter, herre- og damebad, garage og udhus.

Boligen på 1. sal der er i rigtig god stand og er indrettet med entre / indgang, lækkert køkken / alrum med lyse skabe og god spiseplads, soveværelse, badeværelse med bruseniche, stor og rummelig spise-/opholdsstue, TV-stue, børneværelse - desuden ca. 50 m2 der ikke er reg. i BBR, hvor der er toilet, spillerum / opholdsrum og disponibelt rum.

Ejendommen behøves ikke at blive anvendt som Motel, men henvender sig også til den store børnefamilie der ønsker sig rigtig god plads!

EN EJENDOM DER FREMSTÅR I RIGTIG GOD STAND.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18