KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Vesterled 16, Tjæreborg
6731 Tjæreborg

Sag:7142017
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 2.148.000
Arealer m.m.
Boligareal
135 m2
Bebygget areal
135 m2
Grundareal
856 m2
Carportareal
21 m2
Andet
Opførelsesår
1971
Kvadratmeterpris
kr. 15.911
Energimærke
C
Oprettet
15-09-2020
Opdateret
15-09-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

I det skønne Tjæreborg, med gode daginstitutioner, indkøbs muligheder, skole samt fritids aktiviteter og natur, tilbydes denne vel byggede 1 plans villa på ca. 135 m2 + god høj kælder på ca. 135 m2 og med tilhørende carport.

Villaen er opført i mursten, som er blevet vandskuret og med et beton tagstenstag pålagt, der er opsat troltekt som udhæng med indbygnings spots omkring huset endvidere er villaen beliggende for enden af blind vej med ingen trafik og der er tilhørende lukket have med flot flise belægning og med en stor skøn solrig flise terrasse og til indkørslen er der ligeså flot flisebelægning.

Indvendig tilbydes følgende indretning :

Pæn lys entre med nydeligt diagonalt liggende klinkegulv og med god plads til garderobe, endvidere med fransk hvid glas dør isat.

Dejligt stort lyst køkken med et lyst element køkken og skøn kogeø med granit bordplade, der er pålagt et rengørings venligt klik gulv og der er indbygnings spots i loftet.

Fra køkkenet er der adgang til skøn spise afdeling med plads til stort spisebord og der er isat dobbelt fransk glas dør til køkkenet, der er endvidere stor lækker lys opholdsstue, som er særdeles møblerings venlig og hele rummet har nydeligt lyst laminat gulv pålagt.

1 pænt lyst børneværelse med indbygnings spots i loftet.

Pænt lyst badeværelse toilet samt badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask, flot klinkegulv og stor sep. bruseniche med foldedøre endvidere med gulvvarme.

1 stort lyst børneværelse, som før var 2 værelser og som med en gips væg, kan blive til 2 værelser igen.

Dejligt stort lyst forældre soveværelse med indbygnings spots i loftet og med hel skabs væg.

I kælderen forefindes :

1 stort viktualierum.

Dejligt stort lyst bryggers med plads til vaskemaskine samt tørretumbler, skabsplads samt håndvask og pænt klinkegulv.

3 store disp. rum med varme samt højt til loftet.

Pænt badeværelse med indbygnings spots i loftet, gulvvarme, nydeligt klinkegulv samt pænt badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask, stor sep. bruseniche med foldedøre.

Lækkert stort lyst værksted med diagonalt liggende klinkegulv og med dobbelt dør til udgangen.

Hele villaen fremtræder i god samt vedligeholdt stand med flotte rustik lofter, nydelige laminat gulve og med flotte isat vinduer og døre i mørk træsort, endvidere er der indvendig isat flotte hvide fyldnings døre.

Har du lyst en uforbindende besigtigelse af denne store familie venlige villa, kontakt venligt vort kontor og aftal nærmere.

Overtagelse sker efter nærmere aftale.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18