KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Umanakparken 97, Gj. Nord
6715 Esbjerg N

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

I det skønne Gjesing Nord, tilbydes denne velholdte 1 plans villa på ca. 125 m2 med tilhørende lækker udestue på ca. 24 m2 og tilhørende garage på ca. 40 m2. Villaen er opført i røde sten med bølge eternit tag pålagt og har flotte træ vinduer isat.

Villaen er beliggende for enden af vejen og med flot forhave samt særdeles flot have og er i særdeles god vedligeholdt stand. Gå/cykel afstand til skole, indkøbs muligheder samt busforbindelser.

Indvendig tilbydes følgende indretning : Entre med plads til garderobe og med nydeligt laminat gulv. 2 gode store lyse børneværelser, hvoraf det ene er med skabsplads.
Stort lyst forældre soveværelse med hel skabs væg.

Lækkert stort lyst bryggers med mange skabe samt håndvask og med plads til vaskemaskine/tørretumbler samt pænt klinkegulv og med egen ind/udgang.

Stort lyst køkken/alrum med god plads til spisebord. Køkkenet er et pænt elementkøkken med pæne kirsebærs låger og der er et pænt klinkegulv i køkkenet som stopper ved alrummet.
Pæn stor lys opholdsstue med god plads til spisebord og opholdsstue og der er pålagt pænt laminat gulv i den ene del af stuen samt gulvtæppe i opholdsstuen. Fra stuen er der direkte adgang til køkkenet samt den store lyse udestue, hvorfra der der direkte udgang til ugenert lukkede have samt stor solrig flise terrasse.
Hele villaen er i særdeles god og vedligeholdt stand.

Har du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne velholdte villa, du bliver bestemt ikke skuffet !
Kontakt venligst vort kontor og aftal nærmere.

Overtagelse sker efter nærmere aftale.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18