KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Koralvej 6
6710 Esbjerg V

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

I det populære Fourfeld i Sædding tilbydes denne særdeles velholdte 1 plans villa på ca. 120 m2 + god høj kælder på ca. 53 m2 og med tilhørende garage på ca. 28 m2. Villaen er opført i røde sten skiffer eternit tag pålagt og med træ/alu vinduer & døre isat. Villaen er beliggende på rolig villa vej med gå afstand til busforbindelse, indkøbs muligheder, skole mv.
Indvendig tilbydes følgende indretning : Pæn lys entre med nydeligt klinkegulv og med plads til garderobe og indbygget skabsplads, og med nedgang til kælderen. Pænt lyst gæste toilet med håndvask samt toilet.

2 gode lyse børneværelser med god skabsplads. Stort lyst forældre soveværelse med hel skabsvæg.

Utrolig lækkert stort lyst køkken/alrum / stue i et, med særdeles pænt hvidt element køkken med stor kogeø og med alt i hårde hvidevarer. Der er pålagt pænt klinkegulv i køkkenet og i alrum samt stue er pålagt et lyst laminat gulv. Der er god plads til stort spisebord og særdeles god plads til indretning af opholdsstue. Der er udgang fra rummet til skøn stor solrig flise terrasse samt den skønne ugenert lukket have.

Stort flot badeværelse med gulvvarme og ensfarvede klinker på gulv samt vægge, pænt lyst badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask, stor sep. bruseniche.
Pænt stort lyst bryggers med nydeligt klinkegulv og god skabsplads med håndvask og med plads til vaskemaskine / tørretumbler og med egen ind/udgang.
I den høje kælder forefindes 3 gode disp. rum . Entre og med egen ind/udgang.

Dette er en villa som har gennemgået en større renovering og den fremstår i særdeles velholdt stand.

Har du lyst til en uforpligtende fremvisning af denne spændende villa, du bliver bestemt ikke skuffet ! da kontakt venligst vort kontor. Overtagelse sker efter nærmere aftale.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18