KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Udsigten 3
6640 Lunderskov

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Udsigt, udsigt, udsigt - det må siges, at være nøgleordet, når det handler om jeres nye hjem, og det afspejler sig også i adressen, for vi kan nu byde velkommen til Udsigten 3. I flytter ind på et lukket vænge i udkanten af Lunderskov, hvor villaen ligger højt i landskabet, og hvor I derfor kommer til at bo med frit udsyn over de bølgende marker og det skovklædte landskab. Her får I altså natur lige udenfor hoveddøren, børnene kan vokse op i den friske luft, og I har samtidig kort vej til de daglige gøremål.

I bliver stort set naboer til skolen, så de større børn kan trygt sendes afsted på egen hånd om morgenen, og samtidig byder Lunderskov på alt fra daginstitutioner og indkøb til specialbutikker og togforbindelsen, der tager jer videre ud i landet. Kort fortalt, med denne adresse bliver det nemt at få hverdagens kabale til at gå op.

Beliggenheden er som skræddersyet til børnefamilien, og det samme er hjemmet. Her på toppen af det lukkede vænge møder I en flot, velholdt og yderst præsentabel murstensvilla med byggeåret 1999, og I får med det samme øje på den dobbelte carport, der er integreret i ejendommen og giver plads til familiens køretøjer.

Huset indrammes af den skønneste have, som er indrettet med flere indbydende terrassemiljøer, der lader jer følge solen dagen lang - på den sydvestvendte fliseterrasse med forrygende udsigt over den lange horisont.

De gode oplevelser fortsætter, når I vender blikket mod boligen, for indendøre folder 164 kvadratmeter sig ud med en optimal planløsning og en smagfuld indretning. Det er tydeligt, at der løbende er investeret tid og kræfter i vedligeholdelsen, så hjemmet fremstår pænt og indflytningsklart med køkken fra 2020, og det bliver en fornøjelse, når I skal pakke flyttekasserne ud og gøre det til jeres eget.

Planløsningen opfylder alle børnefamiliens typiske ønsker, hvor I får to indgangspartier, hvoraf det ene ligger i forbindelse med et bryggers til alt det praktiske, og dertil kommer to separate værelsesafdelinger med hver to værelser og et badeværelse - det største badeværelse vil imponere jer med sit moderne look og det elegante badekar.

Til slut bindes hjemmet sammen af de to opholdsrum, nemlig køkken-alrummet og stuen, der ligger forskudt, og her er der mange ting at glæde sig over. Nyd eksempelvis synet af det flotte køkken, der med sine stilrene, mørke elementer skaber en fin kontrast til den ellers lyse indretning. I vil også bemærke brændeovnen, der spreder varme og hygge, mens de mange brede vinduer indrammer udsigten. Her får I den perfekte kulisse for familielivet, der kan folde sig ud med både hverdagsstunder og festlige begivenheder, hvor hele familien samles omkring et langbord.

Fokusting:
-Fantastisk udsigt
-Flot køkken fra 2020
-Gulvvarme i alle boligens rum
-Køkken-alrum i god forbindelse med stuen
-Fuldmuret
-Skønne terrasser
-Dobbelt carport
-Få hundrede meter fra Kongsbjergskolen
-Gode stisystemer

Så hvorfor skal I købe denne bolig? Fordi I her får opfyldt ønsket om et indflytningsklart hjem, der er som skræddersyet til familielivet, og så kommer vi ikke uden om den fantastiske udsigt.

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18