KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Søndergade 20
6640 Lunderskov

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Er I på boligjagt, og er ønsket om nye rammer kombineret med drømmen om at få plads til en fin butik eller håndværkervirksomheden på egen matrikel? Så findes der en helt unik mulighed her på Søndergade 20 i hjertet af Lunderskov. Lunderskov er byen der tiltrækker alt fra børnefamilier til førstegangskøbere, for her finder I alt, hvad I har brug for, der er nemlig en skøn natur, alt til dagligdagen med den populære Kongsbjergskole, sportshal og boldbaner, børnehave, bibliotek, indkøbsmuligheder i SuperBrugsen og en direkte togforbindelse til eksempelvis Kolding, så der kan også pendles uden problemer.

Jeres kommende hjem ligger helt centralt i byen, faktisk kun få skridt fra byens butikker og 250 meter fra stationen, så der er nem adgang til alt hvad der er nødvendigt i hverdagen. Plads må man sige er et af nøgleordene, når det kommer til jeres nye hjem, for I overtager en matrikel på hele 1.183 kvadratmeter, og her ligger en dejlig villa, som har selskab af en stor udbygning, der giver jer plads til at indrette forretning, kontor eller noget helt tredje side om side med hjemmet.

Den tilhørende udbygning folder sig ud med 320 kvadratmeter fordelt på to etager, og de rummer blandt andet en stor gildesal, et værksted, en garage og et kontor, der alt sammen kan indrettes lige efter jeres behov. Det er nogle oplagte rammer til eksempelvis en håndværker, men det kan også forvandles til en hyggelig forretning, og oplagt til frisøren der vil have synlighed midt i byen som der vil fange kundernes opmærksomhed i vinduet mod Frederiksberggade. Mulighederne er mange, så tag de kreative briller på og slip fantasien løs.

Herefter er det blevet tid til at vende blikket mod boligen, som venter på jer bag den hvidpudsede facade og de småsprossede vinduer på den charmerende villa fra 1920. Huset byder på to etager og en meget praktisk kælder. Huset er udført i med mange flotte detaljer og på 1. salen skabes der god plads med husets to kviste. Selve boligen giver jer 159 kvadratmeter, så også her er der plads nok. Førstesalen råder over to badeværelser samt to store værelse, der eventuelt kan blive til flere, hvis I ændrer lidt på planløsningen, og nedenunder finder I stueplanet, som med sin meget gode indretning kan skabe livets hverdag. Etagen folder sig ud med et gæstetoilet, et bryggers, et hyggeligt køkken-alrum og en stue, hvor gulvet prydes af smuk fletparket, mens terrassedøren åbner op til sol og sommer i gårdhaven.

Fokusting:
- Solfangeranlæg
- Opdelt bolig og erhverv
- Centralt i Lunderskov by
- Mange flotte detaljer
- Garage

Så hvorfor skal I købe denne bolig? Fordi I her får rigelig plads med mulighed for at have bolig og erhverv side om side ? og ikke mindst en fantastisk placering i Lunderskov.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18