KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Søndergade 18
6640 Lunderskov

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

I kan nu blive de nye ejere af Søndergade 18 i Lunderskov ? her venter en familievenlig villa, som både vil imponere hvad angår boligen og beliggenheden.

Ejendommen ligger på en rolig villavej, og nabolaget har en helt særlig charme over sig. I er med andre ord sikret en hverdag i rolige og trygge rammer, og selve villaen står klar til at opfylde alle jeres behov, uanset om I er parret på udkig efter et godt førstegangskøb eller den veletablerede børnefamilie. Huset ligger på en dejlig, lukket matrikel som tæller 774 kvadratmeter, og her vil I uden tvivl elske at tilbringe de lune solskinsdage. Det store græsareal giver nemlig plads til leg og aktiviteter, og de mange hyggekroge giver mulighed for at komme helt ned i gear og bare nyde tilværelsen. Kronen på værket er uden tvivl terrassen ? den er sydvendt med sol fra morgen til aften, og den er tilmed beriget med en smuk udsigt ud på grønne trækroner.

Boligen præsenterer sig selv flot og indbydende, og planløsningen sikrer gode og regulære rum, der alle er indretningsvenlige. I stueetagen venter først og fremmest en entré og en gang, hvor trappen tager jer op til 1. salen. I stueplan har I husets stue, som er utrolig hyggelig med pilleovn og har en god størrelse, og der er nem adgang til køkkenet, som er opført i flotte elementer med alt i hårde hvidevarer samt en spiseplads. Fra gangen har I ligeledes også et soveværelse, og et toilet, mens kælderen råder over to disponible rum. På 1. sal råder over 2 gode værelser og et badeværelse. Samtidig byder ejendommen på et udhus i forbindelse med kælderen (under terrassen) til eksempelvis cykler og opbevaring, og dertil kommer en carport med tilhørende skur.

Nabolaget er uden tvivl det, der sætter prikken over i?et. I kort gåafstand ligger både Kongsbjergskolen, Lunderskovhallen og de tilhørende boldbaner, og da området er så roligt, kan ungerne trygt færdes på egen hånd. Lunderskov huser bl.a. også gode handlemuligheder og togstation, hvilket er perfekt for pendleren.

Billedet med den grå/hvide facade er til inspiration til hvordan huset kan ændre udtryk. Ejendommen er idag blå.

Book en fremvisning hvis I ønsker en bolig i rolige omgivelser og et godt lokalsamfund.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18