KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Kastanie Alle 36, Skanderup
6640 Lunderskov

Sag:EMB245
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 845.000
Arealer m.m.
Boligareal
80 m2
Bebygget areal
55 m2
Grundareal
1.020 m2
Garageareal
28 m2
Andet
Opførelsesår
1957
Liggetid
102
Kvadratmeterpris
kr. 10.562
Prisændring
-%
Energimærke
E
Oprettet
01-09-2020
Opdateret
13-12-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

På Kastanie Alle 36 venter et vidunderligt hjem - med et utal af kvaliteter, der bare står i kø for at melde sig på banen. Velkommen indenfor!

Det charmerende røde murstenshus overrasker, så snart I træder ind ad døren. Huset er nemlig meget større indenfor, end det ser ud til at være, når man står ude foran. Hjemmet kan prale med en lys, luftig og moderne indretning, som virkelig danner de perfekte rammer om familielivets hverdag. De elegante mørke gulve, nye vinduer, hvide, glatte vægge og de smukke nye lofter i stueplan skaber en fantastisk atmosfære, hvor store som små kan skabe sig utallige gode minder. Husets samlede boligareal er på 126 m2, og udfolder sig på et kælder-, et stueplan samt en 1. sal.

Den brugbare kælder med egen indgang møder jer med et lyst indtryk, indrettet med god skabsplads, et stort disponibelt rum, viktualierum, gæstetoilet samt badeværelse med separat bruseniche og vaskefaciliteter.

I stueplan finder I hjemmets naturlige samlingssted for familie og venner: det flotte køkken og de to stuer. Køkkenet er opført med god skabs- samt bordplads, så I har rig mulighed for at give jer i kast med alverdens madlavning, hvorefter de to stuer inviterer til hyggelige middagsselskaber og rolige stunder foran fjernsynet. Herfra har I også direkte udgang til den pragtfulde sydvendte terrasse, hvor I kan se frem til timevis af lune dage og aftener i sommerhalvåret.

På 1. salen venter et renoveret plan med to indretningsvenlige soveværelser samt et mindre værelse med gode anvendelsesmuligheder - måske kontor eller walk-in?

Villaen fra 1957 står på en 1.020 m2 stor grund, hvor I kan se frem til en stor, ugeneret have med masser af plads til sjov og leg for hele familien. Grunden følger også med en garage.

Kastanie Alle 36 er beliggende i hyggelige, trygge omgivelser, hvor børn og voksne kan finde sig helt til rette. Nærområdet byder både på legeplads, skole og børneinstitution. Skal I handle eller klare andre praktiske gøremål, er der flere større omkringliggende byer - eksempelvis Kolding - hvor I kan finde stort set alt det, som I skal bruge til både hverdag og fest.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18