KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Friggasvej 3
6640 Lunderskov

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

I et roligt og ugeneret villakvarter i Lunderskov kan I nu få glæden af en lys og spændende bolig, der rummer af god plads til børnefamilien. Plads, muligheder og fleksibilitet er blandt nøgleordene for denne ejendom, der har potentiale til at blive familiens base de næste mange år.

I møder denne charmerende murstensejendom bygget i år 1969 med en tilbygning i 1973, som fanger jeres opmærksomhed ved første øjekast. Gennemgående for boligens rum har boligen et utrolig flot lysindfald, og tilmed gulvvarme i køkkenet samt de to badeværelser.

Allerede fra I træder ind ad hoveddøren mødes I af flotte detaljer, og der er en fin entren som skaber en god forbindelse til det øvrige af hjemmet. Indendørs byder planløsningen på 158 kvm, der breder sig over et hav af gode rum. Hjemmet giver jer desuden et pænt køkken, der både rummer god skabs- og bordplads, samt mulighed for spiseplads. Den sænkede stue er uden tvivl boligens hjerterum, hvorfra de store vinduespartier giver jer et herligt lysindfald. I forlængelse af stuen er husets store plus som er udestuen, der kommer til sin fulde ret selv på regnvejrsdage. Herude er desuden en indrammet terrasse, med god plads til havemøblerne og grillen. Afslutningsvis byder planløsningen på et praktisk bryggers, samt udhus og dobbeltcarport.

Der hersker altså ingen tvivl om, at boligen er ideel til børnefamilien og det understreger nærmiljøet endnu engang. Der er bl.a. kort afstand til Kongsbjergskolen, Lunderskovhallen, boldbanerne, indkøb, Lunderskov banegård og naturrige omgivelser. Der er kun få minutter i gåafstand til Hvidkildeparken hvor I kan tage på hyggelige gåture. Derudover er motorvejsnettet let tilgængeligt, hvor I kan nå Kolding på små 15 minutter.

Fokusting:
- Flere nyere træ/alu vinduer
- Ligger ugeneret
- Roligt villakvarter
- Tæt ved Kongsbjergskole
- Gode transportmuligheder,
- Mulighed for op til 5 værelser, kontakt ejendomsmægler for information

Hvorfor skal I købe denne bolig? I får en dejlig beliggenhed på en lukket vej, og en planløsning, der er perfekt til børnefamilie, hvor I får et herligt nærmiljø. Tag et kig forbi Friggasvej 3 og forelsk jer I jeres nye drømmehjem!
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18