KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Kurven er tom
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Kronborgvej 44, Veerst
6600 Vejen

Sag:EMB82
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 1.795.000
Arealer m.m.
Boligareal
198 m2
Bebygget areal
236 m2
Grundareal
2.375 m2
Andet
Opførelsesår
1932
Liggetid
184
Kvadratmeterpris
kr. 9.066
Energimærke
D
Oprettet
16-04-2018
Opdateret
17-10-2018

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Flot og meget rummelig villa, der fremstår i godt vedligeholdt stand med store, flotte opholdsrum og tre gode værelser og gode muligheder for at indrette flere værelser, hvis behovet opstår. Huset ligger i hyggelige Veerst, hvor I har nem og hurtig adgang til både Kolding, Vejen, Billund og motorvejsnettet.

Indenfor er stilen lys og indbydende med vægten lagt på gode materialer og smagfuld indretning. De 198 kvadratmeter er fordelt på to etager og dertil kommer et rummeligt værksted med masser af plads til hverdagens små projekter og et udhus til opbevaring.

Indenfor venter en nydelig entré med trappe til første sal og adgang til et lyst og meget rummeligt badeværelse med badekar, bruseniche og dobbelt håndvask.
Fra entréen er der desuden adgang til en stor, lys stue med smukke plankegulve og et flot lysindfald,
i åben forbindelse med stuen finder I et stort, flot landkøkken af nyere dato, der er stilfuldt indrettet med hvide fyldningslåger, bordplader i massivt træ, et praktisk, lyst pergogulv og gavmild plads til selv et stort spisebord, hvor familien kan samles.
Endelig byder stueetagen på endnu en hyggelig stue, et stort soveværelse med skabsvæg og tilhørende badeværelse med bruseniche, et fyrrum og et stort bryggers med masser af skabsplads og egen indgang.

På første sal får i fornøjelsen af to dejlige værelser og en skøn stue med synlige bjælker og lofter til kip. Skulle i få brug for flere værelser er der mulighed for at omdanne den lille stue i stueetagen eller en del af en af de to store stuer til et eller flere værelser.

Huset er placeret på en stor, smukt anlagt grund med mange hyggelige lækroge og flere skønne terrassemiljøer. Hvis I kan se jer selv i denne flotte villa, så ring allerede i dag og aftal tid til en fremvisning.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18