KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Egtvedvej 1, Veerst
6600 Vejen

Sag:EMB96
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 1.400.000
Arealer m.m.
Boligareal
208 m2
Bebygget areal
154 m2
Grundareal
36.000 m2
Andet
Opførelsesår
1935
Liggetid
165
Kvadratmeterpris
kr. 6.731
Prisændring
-%
Energimærke
D
Oprettet
05-06-2021
Opdateret
17-11-2021

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Tænk sig bare; jeres helt egen plet på det danske landkort midt i naturen, men stadig tæt på det lokale liv og de større byer Kolding, Vejle og Vejen. Et sted, hvor I kan få lov at nyde naturen fred og ro og samtidig udleve drømmen om at drive et hobbylandbrug eller bare udnytte al den fantastiske plads til at skabe det fedeste værksted eller den fineste hestestald. Kun fantasien sætter grænserne.

Menåh - hvor kan det altså bare blive skønt! Den fine ejendom står pakket i grønt og har en tilhørende jord på 3,6 hektar, hvor man kan udfolde tilværelsen. Grønne trækroner og farvestrålende marker omgiver stedet, så man nærmest føler, at man befinder sig i sin helt egen idylliske boble.

Stuehuset fra 1935 står opført i røde mursten i en helt klassisk stil, og med godt murværk og gode fuger. Disse røde mursten, men også det synlige træværk, spiller en stor rolle i husets indre, som heraf får masser af rå personlighed i de enkelte rum. Med en god indretningsarkitekt i maven kan disse elementer videreføres på fineste vis i en ny, moderne indretningsstil.

Huset præsenterer to etager og en attraktiv planløsning, der giver adgang til de forskellige afdelinger. I stueniveauet kan man således glæde sig til at tilbringe timer med familien og gode venner i den hyggelige, vinkelformede opholdsstue, der giver plads til loungemøbler såvel som til spisebordet, og hvorfra man kan bevæge sig videre ud i kontoret med rustikt murværk, masser af lys og god plads samt en knitrende brændeovn. Etagen rummer også et køkken-alrum med gode muligheder samt et badeværelse, et værelse og et mindre garderoberum. Ovenpå får man yderligere to store værelser med hygge og landstemning for alle pengene!

Landstedet med de tilhørende udhuse bor helt fænomenalt lidt udenfor Veerst med flotte naturområder omkring sig og lige i nærheden. Egtved by med indkøb, skole osv. kan man køre til på ti minutter, mens centrum af skønne Kolding kan nås på små tyve minutter. Skolebus til Bække køre lige forbi.

Så sænk skuldrene, tag de kreative indretningsbriller på og glæd dig til et liv på landet!
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18