KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Grønnegade 21
6580 Vamdrup

Sag:EMB262
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 1.275.000
Arealer m.m.
Boligareal
117 m2
Bebygget areal
82 m2
Grundareal
638 m2
Garageareal
12 m2
Andet
Opførelsesår
1920
Kvadratmeterpris
kr. 10.897
Energimærke
C
Oprettet
18-11-2020
Opdateret
18-11-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Her er en charmerende ejendom beliggende centralt i Vamdrup - nær skole, børnehave og indkøb - der kan blive et dejligt hjem for jer, som har brug for mange værelser.

I får en grund med en lukket have, hvor et drivhus og enkelte bede popper op af græsplænen, der ellers fylder det meste og giver en have, som er nem at holde. En dejlig vestvendt terrasse giver eftermiddags- og aftensol; her kan I nyde sommerdagene, mens ungerne leger i gyngestativet, og sengetøjet tørrer på tørresnoren, der ligger på husets nordlige stykke have. Ejendommen, der blev opført i 1920, fik nyt tag i 2020, og den står flot og hvidmalet med hvide vinduer og døre, mens en bred indkørsel sørger for parkering til bilen. Huset har også et indbygget skur, som I kan tilgå fra haven - perfekt til redskaber, maskiner eller som værksted.

Boligen er indrettet med fire værelser på første sal, der alle har fine trægulve, hvide vægge og frie bjælker, der skaber naturlige rum i værelserne. Trappen til stueplan lander i en stue - ligeledes med trægulv - der har adgang til blandt andet husets badeværelse, som er etableret med bruseniche og sorte fliser på gulvet. En spisestue er adskilt fra køkkenet af en halvt muret væg, hvilket skaber en selvfølgelig sammenhæng mellem de to rum, og køkkenet har alt, hvad familien kan ønske sig af hårde hvidevarer - inklusiv opvaskemaskine. I stueplan finder I også et værelse samt et bryggers med vaskemaskine og indbyggede skabe.

Ejendommen ligger i et roligt kvarter med kort afstand til skole, børnehave og indkøb. Vamdrup har et rigt foreningsliv, hvor I kan dyrke idræt i hallen og svømme i Kongeåbadet - den lokale svømmehal - og Kolding er den nærmeste større by med cirka 15 kilometer til byens centrum - ellers kan I nyde naturen i området, der for eksempel byder på flere søer.

En dejlig villa med god beliggenhed, som vi ser frem til at vise jer.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18