KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Kurven er tom
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Fløjbjergvej 37
6580 Vamdrup

Sag:EMB90
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 1.195.000
Arealer m.m.
Boligareal
150 m2
Bebygget areal
150 m2
Grundareal
1.367 m2
Garageareal
80 m2
Andet
Opførelsesår
1967
Kvadratmeterpris
kr. 7.967
Energimærke
D
Oprettet
12-06-2018
Opdateret
12-06-2018

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Vi finder denne skønne og nydelige villa placeret i en lille by med et godt sammenhold. I Hjarup ligger et gammelt mejeri, som er det lokale samlingspunkt. På landkortet ligger Hjarup mellem Kolding og Vamdrup, og fra boligen er man desuden tæt på motorvejen, således at man hurtigt og let kan begive sig ud på en tur resten af smukke Danmark. Hjarup er indbegrebet af landidyl, og på en gåtur gennem byens hyggelige gader møder man både køer, gæs, får, hunde og katte.

I området omkring boligen finder vi en smuk og varieret natur, som byder på mange muligheder og også et rigt dyreliv. Fra boligen har man desuden en flot udsigt ned til ådalen. Via en cykelsti, som går under hovedvejen, kan familiens børn desuden let komme til Skanderup Hjarup forbundsskole.

Villaen er opført i 1967, og den fremstår meget velholdt. Boligen råder over 150 gode kvadratmeter, og her er derfor masser af plads til hele familien. Det er en oplagt bolig for børnefamilien, som drømmer om at bo i smukke og landlige omgivelser ikke langt fra en større by.

Når man går frem mod den flotte villa, byder der sig to indgange. Den ene indgang åbner op til en bred gang, og den anden indgang åbner op til boligens lyse og nydelige entré. I den brede gang er der god plads til, at hele familien kan hænge sit overtøj og stille sine sko, så ikke det fylder i resten af hjemmet.

I boligen finder vi først og fremmest et rummeligt og lyst køkken. På gulvet i køkkenet har man lagt nogle sorte klinker, som falder godt i spænd med køkkenets resterende hvide elementer. Dette er med til at skabe et flot helhedsindtryk. I køkkenet er der masser af god bordplads, og der er desuden også plads til at placere et mindre spisebord herude, skulle man have et ønske om det.

Boligen gemmer på to store og flotte stuer, som begge har et smukt lysindfald, hvilket er med til at skabe en venlig og god atmosfære. Den ene stue kan man med fordel indrette som en smuk spisestue, hvor man kan samle sin familie og sammen nyde et lækkert måltid. I den anden stue er det oplagt at indrette et hyggeligt sofaområde, som indbyder til at slappe af og lægge en lang dag fra sig. Fra den ene stue er der desuden udgang til en enormt hyggelig udestue, hvor man kan søge ud og sidde og nyde de skønne omgivelser.

Til boligens planløsning hører hele fire værelser, som alle har en god størrelse og et skønt lysindfald. Her får familiens medlemmer muligheden for at indrette et rum, som er helt deres eget. I boligen finder vi desuden også et nydeligt og funktionelt badeværelse.

Udendørs gemmer der sig en lækker terrasse, hvor man kan sidde ude og nyde den danske forårs- og sommervarme. Omkring haven finder vi en smuk og velanlagt have, som indbyder til både leg og spil.

Vi glæder os meget til at byde jer indenfor.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18