KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Østergade 65
6580 Vamdrup

Sag:EMB55
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 1.295.000
Arealer m.m.
Boligareal
139 m2
Bebygget areal
102 m2
Grundareal
372 m2
Carportareal
42 m2
Andet
Opførelsesår
1909
Liggetid
1050
Kvadratmeterpris
kr. 9.317
Prisændring
-%
Energimærke
C
Oprettet
13-11-2017
Opdateret
28-09-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Virkelig flot og velindrettet villa beliggende i et fredeligt og attraktivt kvarter med gode naboer og kort afstand til både skole, indkøbsmuligheder, togstation og Vamdrups hyggelige midtby. Her bor man bare 200 meter fra Vamdrup Skoles indskoling og kun fem minutter på cykel fra afdelingen, der huser 4. til 9. klasse. Det tager godt et kvarter at køre til Kolding og kun ti minutter at gå til de smukke områder langs Kongeåen.
Villaen er opført i 1909 og selvom den fremstår i nyrenoveret og indflytningsklar stand, er den oprindelige stil og charme bevaret. De 139 kvadratmeter er fordelt på to etager og dertil kommer en natur skiffer-beklædt carport med tilhørende redskabsrum.
Stueetagen rummer en nydelig entré med trappe til første sal, en lys og indbydende stue, et flot og funktionelt køkken alrum, et praktisk bryggers og et lækkert badeværelse med bruseniche og spa. På første sal finder man det store, flotte soveværelse, et værelse samt et disponibelt rum.
Udenfor venter en dejlig, lukket have af overskuelig størrelse samt et hyggeligt terrassemiljø, der nærmest indbyder til skønne sommeraftener med gode bøffer på grillen.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18