KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Østergårdsvej 5A, Hjarup
6580 Vamdrup

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Tilbagetrukket og i helt rolige omgivelser venter der jer den skønneste villa på Østergårdsvej 5A i hyggelige Hjarup. Her bliver I straks en del af en dejligt lokalområde, hvor fællesskab, venlige naboer og fredelige omgivelser blot er nogle af nøgleordene.

Det er med god grund, at mange børnefamilier vælger at bosætte sig her, for kvarteret er som skræddersyet til netop familien. Hjarup har en god børnehave, mens Skanderup har skole til 6. Klasse - alt sammen inden for gå- eller cykelafstand. De daglige indkøb klares nemt i ABC og Brugsen i Vamdrup eller i Føtex i Kolding Syd. Kolding ligger mindre end 15 minutters kørsel herfra og lokker ydermere med butikker, kultur, spisesteder og alt, hvad der ellers hører byens liv til. Er I til natur, frisk luft og familieudflugter i det fri, så er I også kommet til det helt rigtige sted, for huset ligger nær Svanemosens store naturområde og Fovslet Skov, som indbyder til netop det; livsnyderi under åben himmel.

I overtager nøglerne til en flot familievilla og et stort værksted med højde til lift, der giver rig plads til at dyrke hobbylivet og sysle med gør-det-selv-projekter. Livsnyderen vil måske hurtigere finde sig til rette på den dejlige terrasse, hvor I kan nyde solen helt indtil aften, og når dagen falder på held, samles familien til snobrød og hygge ved shelterpladsen, som også indbyder til overnatning. Haven er flot anlagt med legeanlæg, grønne arealer og den skønneste køkken-have med højbede og drivhus.

Vi fortsætter indenfor, hvor huset viser sig med gulvvarme overalt, med undtagelse af viktualierummet, samt en velindrettet planløsning, som er skræddersyet til familien. I får et lækkert master bedroom med eget walk-in closet og brusebadeværelse samt tre gode børneværelser, som giver rig plads til, at alle kan få deres egne private gemakker. Planløsningen byder på et ekstra badeværelse, et praktisk vaskebryggers, viktualierum og nogle skønne leverum, som binder hele huset sammen. Der er en flot rød tråd i indretningen, hvilket særligt kommer til udtryk i valget af elementer i badeværelserne og i køkkenet, som er holdt i tidløse designs med hvide og naturlige nuancer. Køkkenet er opført med hvide fyldningsfacader og en lækker køkkenhalvø, som passer perfekt til huset. Herfra smelter spisestuen og dagligstuen sammen, kun adskilt af elegante franske døre, der understreger husets lette og luftige atmosfære. Her er der plads til familielivet, og når vejret tillader det, kan I slentre direkte ud på terrassen og nyde tilværelsen i det fri.

Hvad mere kan man ønske sig?
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18