KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Ørderup Kirkevej 49
6520 Toftlund

Sag:T1258
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 3.845.000
Arealer m.m.
Boligareal
209 m2
Bebygget areal
165 m2
Grundareal
15.059 m2
Andet
Opførelsesår
2001
Liggetid
364
Kvadratmeterpris
kr. 18.397
Prisændring
-%
Energimærke
C
Oprettet
15-08-2018
Opdateret
14-08-2019

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Med unik beliggenhed i Toftlund sælges blandet bolig- og erhvervsejendom. Hele ejendommen er opført i år 2001 og fremstår således i moderne og flot stand. Både bolig og erhverv er velisoleret og der er også varme i erhvervsdelen. Beliggende på stort og velanlagt grundstykke med et samlet areal på hele 15.059 m2. Såfremt man ønsker at drive erhverv er placeringen ud til Koldingvej som er meget trafikeret helt optimal, da det giver særdeles god synlighed og markedsføring. Boligen er tilpas tilbagetrukket så man ikke generes af vejen. Fra boligen er der desuden skøn udsigt mod nord - så langt øjet rækker.

Boligen er opført i flotte sten, med mørkt tag og med vinduer og døre af træ/alu. Der er bred indkørsel og stor garage med 2 porte. Boligarealet i 2 plan udgør 209 m2 og hertil kommer garagen som udgør 51 m2. Opvarmes med naturgas via gulvvarme i stueetagen og i bad på 1. sal. Indrettet med stort køkken med god skabs- og spiseplads, hyggelig opholdsstue med brændeovn og kanap, lyst badeværelse med bruseniche, stort bryggers med vask og direkte adgang til garagen, entré, viktualierum samt værelse/kontor. 1. salen er indrettet med multirum/stue med udgang til balkon, badeværelse, stort soveværelse, 2 værelser samt mindre rum til opbevaring.

Erhvervdelen er indrettet med stort lagerlokale og værsted/monteringshal, begge med varme. Hertil kontorfaciliteter, kantine, toilet og bad, alt med gulvvarme. Der er 3 store porte på den ene side 1 på den anden side. Både bolig og erhverv opvarmes med hver sit separate gasfyr hvor der er 2 særskilte målere.

Alt i alt en meget harmonisk ejendom med god og synlig beliggenhed.

Mulighed for køb af kun boligen - hør nærmere om dette.

Kontakt Rasmus Mikkelsen på 23344435 for nærmere information om dette spændende tilbud.

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18