KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Stagebjergparken 93
6051 Almind

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Bare 13 minutter i bil fra Smukke Kolding Slotssø og historiske Koldinghus ligger landsbysamfundet Almind roligt og naturskønt i nærheden af skove og søer, som indbyder til masser af frisk luft og gåture i fritiden. Her får I den ønskede ro og de trygge rammer om familielivet, I har drømt om og helt uden at gå på kompromis med en fornuftig pendlerafstand til byer som Kolding, Fredericia, Vejle og Middelfart.

Ja, her kan hverdagen hænge sammen ? tilmed i helt fantastiske omgivelser både ude og inde. Jeres nye hjem præsenterer sig nemlig i et roligt, lukket kvarter på adressen Stagebjergparken 93, hvor det står opført i gode kvalitetsmaterialer hele vejen igennem. Villaen er opført i 2005 og afspejler således de moderne bekvemmeligheder, som et hus skal indeholde i dagens Danmark med alt lige fra dejlig gulvvarme til et sundt indeklima.

Villaen er på alle måder funktionel og gennemført. Se bare på den fordelagtige planløsning, som fordeler sig over et åbent niveau med masser af plads til familiens aktiviteter, eller hvad med den fantastisk store og velisolerede dobbeltgarage, som står som en integreret del af huset med god skabsplads og mulighed for indretning til hobbyformål, eksempelvis træningsrum.

Efter at have parkeret bilen eller bilerne tørt og sikkert i garagen kan I videre fortsætte direkte ind i villaens praktiske vaskebryggers og derfra til entréen, der fungerer som boligens egentlige hovedindgang. Entréen viser ind til en fantastisk børneafdeling bestående af tre lyse værelser af god størrelse, som kan deles om et lækkert badeværelse med brus og ellers kan samles i det hyggelige lille multirum. Det bliver helt sikkert et hit hos ungerne at lege her og forene deres forskellige legesager.

I villaens modsatte ende ligger forældresoveværelset godt forsynet med skabsplads samt med indgang til endnu et badeværelse med brus lige om hjørnet. I hjertet af boligen har I et pragtfuldt køkken-alrum med masser af plads til spisende gæster i glassalen med udgang til de solrige terrasser på hver side samt en lysfyldt opholdsstue med store vinduespartier og en hyggelig brændeovn til at sætte stemningen på kolde efterårsdage.

Med denne beliggenhed kommer I til at bo sikkert og trygt. Ungerne kan cykle og lege på de lukkede veje, og så har I kun ti minutter gåafstand til Børnehaven Toftebo, den lokale DagliBrugsen, Almind Forsamlingshus og et godt pizzeria. Skolen og sportshallen ligger halvanden kilometer fra adressen! Alt i alt en skøn placering tæt på naturen og flere større byer.

Fokusting:
- Kvalitetsmaterialer
- Øland ventilationsanlæg
- Opdelt have på hver side af huset
- Dobbeltgarage
- Flot lysindfald
- Roligt kvarter
- Gulvvarme i hele huset med undtagelse af det oprindelige redskabsrum

Hvorfor skal du købe denne bolig? Fordi der er masser af plads til hele familien, en fantastisk integreret dobbeltgarage i isoleret stand og ikke mindst et trygt nabolag med lukkede veje og meget tæt på Kolding.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18