KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Sønderled 32, Bramdrupdam
6000 Kolding

Sag:KB152
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 1.595.000
Arealer m.m.
Boligareal
118 m2
Bebygget areal
118 m2
Grundareal
810 m2
Carportareal
21 m2
Andet
Opførelsesår
1964
Liggetid
24
Kvadratmeterpris
kr. 13.517
Energimærke
C
Oprettet
12-10-2020
Opdateret
06-11-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Særdeles attraktiv etplansvilla, som egner sig til en bred målgruppe ? det gælder både veletablerede familier såvel som enlige og par i alle livets stadier, uanset om I er unge, eller om I har udeboende børn.

Ejendommen er opført i 1964, og det ses tydeligt, at den løbende er istandsat og renoveret. I overtager nemlig nøglerne til en komplet indflytningsklar bolig, som fordeler sig med en god og gennemtænkt planløsning, som vil matche jeres ønsker og behov.

Samtidig venter en 810 kvadratmeter stor matrikel, som giver mulighed for aktiviteter såvel som afslapning og derudover får I glæde af garagen som også benyttes som værksted. Boligens stue nyder godt af et naturligt lysindfald takket være de mange vinduer, og rummet giver fin plads til både spise- og sofaafdeling, mens køkkenet ligger i åben forbindelse og har alle redskaber til at dække de kulinariske behov. At det tilmed har et moderne og stilrent look med integrerede hårde hvidevarer, er bare prikken over i?et. Planløsningen tilbyder tre regulære værelser, og slutteligt venter et gæstetoilet, badeværelse og vaskerum.

Beliggenheden er hyggelig og rolig, men samtidig er I tæt på både by og natur og det er uden tvivl det, der er med til at gøre denne adresse så attraktiv. Der er gode muligheder for offentlig transport, og derudover ligger Storcenterets mange, spændende butikker ikke andet end 200 meter fra hoveddøren. Området grænser op til Kolding Golfklub, og samtidig står Marielundskoven klar til lange gå- og løbeture.

Fokusting:
-Garage
-Taget er skiftet i 2014
-Dantherm varmegenvindingsanlæg fra 2014
-Fjernvarmeanlæg skiftet i 2014
-Kolding Storcenter i gåafstand
-Gulvvarme i køkken, gæstetoilet, badeværelse og bryggers
-Tæt på Marielundskoven
-Gode transportmuligheder

Der er nem adgang til motorvejen, og bedst af alt er den korte afstand på kun 4 kilometer til Kolding C. Hvorfor skal I købe denne bolig? Fordi I erhverver nøglerne til en veldisponeret etplansvilla, som både vil imponere hvad angår boligen og beliggenheden.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18