KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Fynsvej 57
6000 Kolding

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

På Fynsvej 57 i skønne Kolding, hvor grønne parker ligger i ?baghaven?, mens vandet breder sig i ?forhaven? og byens mange faciliteter er lige ved hånden, udbydes denne røde murstensvilla, som har et kæmpe potentiale for at opfylde boligdrømmen.

Kolding er en dejlig by, som er omgivet af skove, fjord og strand og som har et levende byliv med alt fra madoplevelser og caféhygge til kulturelle tilbud og et bredt udsnit af årlige arrangementer for både børn og voksne. I finder alt inden for handlemuligheder, et spændende udvalg af butikker - særligt i Kolding Storcenter - og ikke mindst flere skoler, daginstitutioner og fritidsaktiviteter, som gør adressen særligt attraktiv for børnefamilien.

Beliggenheden er super central, både i forhold til byens bekvemmeligheder og naturen, så det hele kan nås til fods eller på en kort cykeltur. På adressen står denne gedigne ejendom, og det har den gjort lige siden 1920, hvor den blev opført. Grunden er 254 m2 stor, så I får en nem og overskuelig have, som ikke kræver meget vedligehold, men hvor I får plads nok til at nyde sommersolen, udfordre børnene i boldspil eller invitere venner på grillmiddage i det fri.

Ejendommen fordeler 162 etagemeter med 104 m2 beboelse og 58 m2 kælder. Kælderen indeholder tre disponible rum, mens resten af boligen byder på i alt tre stuer, et køkken, gæstetoilet, to soveværelser og et badeværelse med kombineret brus og badekar.

Huset er som en usleben diamant med originale indbygningsskabe, fyldningsdøre og gode regulære rum, der bare venter på at blive moderniseret og opdateret - et super godt projekt for gør-det-selv-typerne, håndværkerne eller jer, der drømmer om at skabe et hjem, som opfylder jeres drømme og behov. Her får i rammerne for et dejligt hjem, hvor I selv kan tilrettelægge boligdrømmen. Det bliver ikke bedre.

Hvorfor skal I købe denne ejendom? Det skal i fordi den har så stort et potentiale, at både børnefamilien eller parret har mulighed for at skabe drømmehjemmet. Dernæst er beliggenheden central i forhold til natur og byliv. Hvad mere kan man ønske sig?
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18