KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Bjørnemosevej 14
5700 Svendborg

Sag:0488
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 6.850.000
Arealer m.m.
Boligareal
304 m2
Bebygget areal
341 m2
Grundareal
1.668 m2
Andet
Opførelsesår
1992
Kvadratmeterpris
kr. 22.533
Energimærke
C
Oprettet
13-04-2019
Opdateret
13-04-2019

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

304 M2 KVALITETSVILLA DIREKTE TIL SKÅRUP SUND, MED VÅDOMRÅDE OG SKOVEN BELIGGENDE I BAGHAVEN

Direkte til Skårup Sund ligger denne pragtfulde arkitekttegnede ejendom, med 304 m2 bolig i et plan opført af Jørgen Jensen i 1992, til den tidligere ejer af Bjørnemosegaard, som har haft 27 gode år på ejendommen. Denne efterspørger nu en børnefamilie, som har behov for pladsen til dine, mine og vores børn i helt fantastiske omgivelser, hvor et liv ved vandet på den ene side og det pragtfulde vådområde hvor rådyr, fasaner og alverdens fugleliv lever sin egen verden, på den anden side og kan iagttages fra køkkenbordet. - Du får det hele, på denne pragtfulde og smukt beliggende ejendom.

Du har egen bådebro, men har også en bådeplads ved Lodsejerlauget Bjørnemosevej, som holder til på molen, hvor færgerne fra Thurø til Fyn i gamle dage, blev trukket frem og tilbage med tovværk indtil 1934 da dæmningen kom og der kunne køres mellem Thurø og Fyn. Her er rigtig gode fiskemuligheder ud for ejendommen og den friske fisk er ofte fanget lige udenfor grunden. Det er også perfekt at starte kajakturen rundt om Thurø fra egen grund, tage en dukkert sommer og vinter, men også et paradis for ungerne at bade og fange krabber.

Ejendommen, som er vandskuret og hvidmalet, fremtræder rigtig flot, naturligvis orienteret mod vandet, hvor der er terrasseudgang fra de fleste værelser. Her er parket og klinkegulve overalt, lidt højere til loftet og alle rum lidt større end normalt.

Planløsningen siger dejligt stort bryggersrum m. adg. til stort depotrum, børneafdelingen med 4. værelser, badeværelse med bruseniche og thekøkken. Fra bryggers er der også adgang til det store spisekøkken med fornemt fuglekik til vådområdet. Fra køkken er der adg. til den rummelige spisestue, som ligger i åben forbindelse (kan lukkes med skydedøre) til den ca. 60 m2 store opholds-/udsigtsstue, hvor der er udgange til terrasse/haven. Fra stuen er der adgang til stort kontor/teenageværelse og også adg til voksenafd. med dejligt soveværelse m. adgang til badeværelse med karbad og bruseniche. Her er også entre og adgang til kontor/værelse. - Det er en ubeskrivelig ejendom, som skal opleves.

Herudover er der integreret dobbelt garage m. elport og bagvedliggende værksted, hvor der er udgang til haven på vandsiden.

En pragtfuld have anlagt af anlægsgartner ligger ud mod vandet. Her er diverse frugttræer, højbede, aspargesbede, et hav af blomster, terrasser som markisen dækker og en terrasse anlagt i en gryde af natursten, hvor solen bager fra morgen til aften.

Du har din egen bro, hvor jollen kan ligge og så er der mulighed for et større skiv på fællesanlægget, hvor Sankt Hans bålet tændes hvert år og hvor fællesskabet dyrkes.

Du er få min. cykelafstand fra skov og byens badestrand i Christiansminde, 10. min cykelafstand ad cykelsti langs vandet helt ind til byen. Skolen og idræt på Thurø samt kvarterets bedste bagermester er kun 10. min. cykelafstand fra ejendommen. Hvis du jobber i Odense tager det ca. 10. min. og du er på motorvejen.

EN RUMMELIG OG GANSKE ENESTÅENDE BELIGGENHED FOR FAMILIEN, SOM KRÆVER GOD PLADS, UDSIGT OG NATUROPLEVELSER LIGE UDENFOR RUDERNE... - EJENDOMMEN SÆLGES VED TILBUDSGIVNING!!
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18