KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Strandparken 80, Faldsled
5642 Millinge

Sag:20503302
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 6.495.000
Arealer m.m.
Boligareal
199 m2
Bebygget areal
199 m2
Grundareal
2.087 m2
Andet
Opførelsesår
1972
Liggetid
231
Kvadratmeterpris
kr. 32.638
Prisændring
-%
Energimærke
D
Oprettet
28-05-2020
Opdateret
15-01-2021

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Lys liebhavervilla i første række til Helnæsbugten - Eventuel mulighed for flexbolig

Det er svært ikke at lade sig imponere af denne indbydende liebhavervilla og de smukke omgivelser i Falsled. Her får I en ejendom, som er opdateret med præcision og fornemmelse for detaljen, men først og fremmest vil beliggenheden og den betagende udsigt gribe jeres opmærksomhed. Boligen er i sin udformning fuldstændig unik, og den kan bruges hele året - eller blot når I trænger til ferie.

Ejendommen, som har godkendelse til flexbolig for sælger, ligger sublimt placeret i første række til Helnæsbugten, og udsigten tilhører de allerbedste, området kan præstere. Også selve arkitekturen får det bedste ud af beliggenheden, så boligen åbner sig op med store vinduespartier mod haven. På tværs af den 199 m2 store villa er der ganske enkelt meget få rum, som ikke nyder udsigt over haven og mod vandet.

Siden 2012 og frem er villaen komplet moderniseret med et lækkert, velvalgt materialevalg, og resultatet er en flot - og flot sammenhængende - helhed. Lysindfaldet fra de store, sydvestvendte vinduespartier suppleres af et ikke ubetydeligt antal ovenlysvinduer, som smukt sætter den lette atmosfære i scene.

Som samlingspunkt har I boligens åbne opholdsmiljø, som ligger centralt i huset. Køkkenet er udført med hvide højglanselementer med diskrete greb, som giver et strejf af elegance, mens den massive træbordplade og det smukke, gennemgående egetræsgulv føjer varme til indretningen. Lidt daglig luksus har fundet vej til rummet i form af en indbygget kaffemaskine over ovnen, mens en skulpturel masseovn fra Lotus udført i smukke, lyse fedtsten nyder en prominent placering midt i afdelingen. Opholdsstuen har loft til kip med ovenlys og store vinduespartier samt dobbeltdør til havens terrasse, som faciliterer sammenhæng mellem bolig og uderum.

I hver sin ende er villaen er indrettet med to separate værelsesfløje. Det store master bedroom har tilknyttet walk-in-closet foruden et lækkert badeværelse med dobbelthåndvask - begge smukke, topmonterede glasvaske. Værelset og badeværelset forbindes af en stor glasdør, der giver lyset frit spil, mens badeværelset dertil har direkte udgang til terrassen.

I den anden ende får I en åben værelsesafdeling med et helt nyt badeværelse fra 2020. Her er fundet plads til både bruseniche og et elegant badekar. Værelset har udgang til haven, ligesom det tredje værelse ved gæstetoilettet selvfølgelig også har. Afrundingsvis er vaskefaciliteterne pænt gemt af vejen i den indbydende entré, og den rummelige bolig opvarmes med et effektivt pillefyr, som driver gulvvarmen og radiator i huset.

Mod vejen får I god plads til parkering på stenbelægningen, som på én gang er en nem og æstetisk velfungerende løsning. Den store grund tæller hele 2.087 m2, og haven byder blandt andet på en 190 m2 stor træterrasse. Haven leder jer ned til grundejerforeningens badebro, hvor vandet kan indgå i morgen- eller aftenrutinerne. Ikke alene er badebroen et fantastisk udgangspunkt for et forfriskende dyp - i grundejerudgiften er endda inkluderet en jolleplads.

Området omkring Falsled appellerer unægteligt til den indre livsnyder. Menuen på Falsled kro kan imponere selv den største gourmand, og ved det charmerende havnemiljø kan I ligeledes lade jer friste af velsmagende retter på caféen. I Svanninge Bakker tilbyder Faaborg Golfklub en 18-hullers bane, ligesom det varierede landskab naturligvis byder på smukke vandreruter. Tilsvarende får lystsejleren optimale betingelser for at nyde øhavet, som formentlig er landets smukkeste farvand. Om sommeren har Falsled desuden direkte forbindelse til København med vandflyveren.

Vil I med andre ord have det bedste, henvender denne ejendom sig direkte til jer. Kontakt os for at høre nærmere.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18