KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Viadukten 7, Korinth
5600 Faaborg

Sag:10529
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 698.000
Arealer m.m.
Boligareal
135 m2
Bebygget areal
77 m2
Grundareal
516 m2
Carportareal
14 m2
Andet
Opførelsesår
1904
Liggetid
314
Kvadratmeterpris
kr. 5.170
Prisændring
-%
Energimærke
F
Oprettet
28-05-2020
Opdateret
08-04-2021

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Boligtilbolig ejendomsmægler tilbyder dette lille hyggelige hus med skøn udsigt til engen og masser af muligheder. Huset har delvist nyere vinduer og en dejlig gårdhave mellem selve huset og den gamle stald/udhuset. Her er der hyggeligt gårdrum, som er med læ og fungerer som en ekstra stue 4-5 måneder om året. Fra gårdhaven er der adgang til selve haven, som har god plads til leg samt en nedre del, som har en skøn udsigt til engen, som kan krydses og så er du oppe ved skolen.

Selve huset indeholder et køkken i forbindelse med spisestuen. Det er således oplagt at lave køkken alrum i forbindelse med renovering af køkken. Fra spisestuen er der adgang til stor opholdsstue med nyere vinduer og udsigt til grønt område. Der er en entre, som i praksis bruges til opbevaring. Endelig er der i stueplan et mindre badeværelse med gulvvarme. Her er der ligeledes mulighed for at renoverer og
inddrage entreen til badeværelset, så man kunne få et stort fint badeværelse. På 1. salen er der 2 værelser samt et stort soveværelse med skabsvæg.

Som sagt er der gårdrum mellem huset og den gamle stald/udhuset. Dette er indrettet med isoleret bryggers med vaskefaciliteter samt disponibelt rum til opbevaring. Der er i forlængelse af carporten en hyggelig havestue med udsigt til engen og marken.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18