KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Rudbæksbanke 17
5500 Middelfart

Sag:17508002
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 18.500.000
Arealer m.m.
Boligareal
303 m2
Bebygget areal
198 m2
Grundareal
1.350 m2
Andet
Opførelsesår
2011
Liggetid
756
Kvadratmeterpris
kr. 61.056
Energimærke
B
Oprettet
09-08-2017
Opdateret
05-09-2019

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Liebhaveri med eget strandstykke og bade-/bådebro - direkte til Lillebælt

Denne eksklusive liebhaverejendom er i 2011 opført på en stor, ugeneret grund, som stopper lige dér, hvor vandet begynder. Udsigten over Lillebælt kan nydes gennem ejendommens store glaspartier og ude fra baghaven, som går direkte ned til et privat strandstykke med egen badebro. Her kan man have en båd liggende eller sejle ud på havet i kajakken.

Udover den smukke panoramaudsigt over vandet og til Lillebæltsbroen og Strib Lystbådehavn, så er der kort afstand til alle hverdagens bekvemmeligheder fra den stille og ubefærdede villavej. Der er gå- og cykelafstand til Netto, Strib Skole, gymnasiet og Stribs hyggelige bymidte. Endelig er der hurtig forbindelse til motorvejen, så det er nemt at komme videre ud i den store verden.

Ejendommen ligger godt tilbagetrukket på en 1.350 kvadratmeter stor grund med en ugeneret baghave, som er orienteret mod Lillebælt. Haven er nem at holde, og består udover et solrigt terrasseområde af en græsplæne, hvorfra der er trappe ned til strandstykket og badebroen. Forhaven er anlagt med brede flisemiljøer imellem små græsarealer og dekorative blomsterbede. Her er også et stort terrasseområde, som flankeres af en bred hæk, og således kan man nyde aftensmaden helt ugeneret.

Ejendommen ligger højt i terrænet, og sammen med dens markante udtryk med store glaspartier indrammes udsigten mod vandet optimalt.
Inde i boligen fornemmer man straks arkitektens streger og visioner omsat i praksis. Det er naturligvis vandet, som på smukkeste vis iscenesættes ved at samtlige leverum og værelser har kig ud over de smukke omgivelser. De mange vinduespartier i forskellige højder giver desuden helt særlige lysforhold.

Boligens 303 kvadratmeter er fordelt på et stueplan og en førstesal. Hertil kommer yderligere en underetage på 143 kvadratmeter, som er delvist godkendt til beboelse.

Nuværende ejere har udelukkende valgt eksklusive og specialfremstillede materialer, ligesom en designspecialist har hjulpet med indretning og valg af materialer. Der er fossiler i de smukke jura grau kalkstensgulve, og de brede egetræsgulve er fremstillet på et savværk. Interiøret står skarpt, og det er desuden gennemgående i hele boligen, hvorfor der skabes en harmonisk helhedsfølelse. Som en ekstra luksus er fra underetagen elevator op til de øvrige etager.

I stueplan rummer boligen et stort samlet opholdsrum, hvor køkken og stue flyder sammen i et moderne leverum. Den åbne indretningsløsning brydes dog af en søjlerække, og de store glaspartier udvisker grænsen mellem inde og ude. Fra stuen er der udgang til terrassen.

Herudover rummer stueplan et kontor med udgang til terrassen i baghaven, ligesom der er et stort gangareal med garderobeskabe samt et lækkert badeværelse.

Fra gangen er der trappe til førstesalen, som er indrettet med master bedroom, stort walk-in-closet og eget luksusbadeværelse, hvor man kan ligge i badekaret og kigge ud over vandet.

Værelsesafdelingen er placeret i underetagen, og den rummer i alt tre store værelser, der alle har indbyggede skabe og direkte udgang til terrasse mod vandet. Herudover er der endnu et badeværelse, et bryggers, et hobbyrum og et stort gangareal med elevator og forbindelse til garagen.

Dette er kort sagt liebhaveri i absolut særklasse.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18