KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Kurven er tom
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Røjle Møllevej 6, Røjle
5500 Middelfart

Sag:3002
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 2.495.000
Arealer m.m.
Boligareal
175 m2
Bebygget areal
175 m2
Grundareal
4.850 m2
Andet
Opførelsesår
1799
Liggetid
225
Kvadratmeterpris
kr. 14.257
Prisændring
-%
Energimærke
D
Oprettet
13-09-2017
Opdateret
26-04-2018

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Ejendommen er beliggende nord for Middelfart, kun få km fra stranden, skole, motorvejen og den skønne natur i og omkring Middelfart og Strib samt Middelfart bys mange faciliteter med indkøb, havn, strand m.v. Ejendommen er beliggende i kanten af landsbyen Røjle med kig til det åbne land. I Røjle er der en legeplads til børn og et hyggeligt landsbymiljø. Fra ejendommen er der en dejlig udsigt over marker.

Nærmeste kommuneskole ligger i Strib og er til og med 9 klasse med stort set 3 klassetrin i hver årgang. Der er ligeledes indkøbsmuligheder i Strib og Middelfart.

Ejendommen består af en hyggelig og charmerende bolig med god plads samt vinkel udbygninger med port gennemkørsel, opvarmet værksted, tidligere stald og hvor der er indrettet 2 ferielejligheder. I haven er der ligeledes et tidligere anneks som også er indrettet til ferielejlighed. Sælger har haft en Bed & Breakfast udlejning og haft en god indtægt herfra.

De 2-længede udbygninger danner et dejligt gårdmiljø og er sunde bygninger med mange anvendelsesmuligheder til købers fritid. Ejendommens indkørsel, gårdsplads og have er meget harmoniske og giver ejendommen meget idyl.

Der er således mulighed for Bed & Breakfast udlejning eller plads til den store familie hvor teenage børnene gerne vil have deres eget.

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18